Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim ?
- Konu Sahibi holazehra
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile miyim yardım lütfen
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Testlere çok fazla idrar damlatmışsınız 3 ve ya 4 damla yeterdi acaba yanlış anlayıp direk üstüne mi gerçekleştirdiniz hepsinde çok fazla idrar varEki Görüntüle 3348522 reglim 14 gün geçti fakat normalde düzensiz ayrı günlerde test yaptım böyle çıktı yatay çizgi ne anlamadım dikkat ederseniz 3. Silik hamile miyim değil miyim kafayı yiyecem yardımcı olur musunuz. ?
Tüm testler nasıl bozuk olabilir ya hepsi bozuk cok mu idrar damlatıyorsunuz acaba
Bimiyorum ki dolana kadar aslındaTüm testler nasıl bozuk olabilir ya hepsi bozuk cok mu idrar damlatıyorsunuz acaba
dolana kadar aslında ilk defa yaptım olada bilir ama üçüncü neden silikTestlere çok fazla idrar damlatmışsınız 3 ve ya 4 damla yeterdi acaba yanlış anlayıp direk üstüne mi gerçekleştirdiniz hepsinde çok fazla idrar var
Bilemiyoruz işte çok idrar damlattığınız için testin yapısı bozulmuş tekrar test yapın ama 3 damla damlatın bırakın doldurmaya gerek yokBimiyorum ki dolana kadar aslında
dolana kadar aslında ilk defa yaptım olada bilir ama üçüncü neden silik
Tamam teşekkür ederimBilemiyoruz işte çok idrar damlattığınız için testin yapısı bozulmuş tekrar test yapın ama 3 damla damlatın bırakın doldurmaya gerek yok
- 22 Ağustos 2023
- 297
- 96
- 18
- 25
Ee hadi yapinda atin bakalim varmi biseler varsa zaten 14 gün gecikmeye sabahki oglenki dirar farke etmezTamam teşekkür ederim
AnlamadımÇok damlatmissin ama çok damlatincada bu çizgi belirtmesi saçma geliyor yoksa niye damlatinca çizgi çıkıyor
- 14 Ağustos 2018
- 19.657
- 2
- 73.871
- 598
Başka marka mı alayımEe hadi yapinda atin bakalim varmi biseler varsa zaten 14 gün gecikmeye sabahki oglenki dirar farke etmez
- 22 Ağustos 2023
- 297
- 96
- 18
- 25
Yani çok damlatjncada neden çizgi belirdi kan testi verdin mi acabaAnlamadım
4-5 damla ama 3. SilikTestlerin hepsini bozmuşsunuz, aldığınız testin üzerinde kaç damla damlatmanız gerektiği yazar. Ona göre damlatmalısınız
- 22 Ağustos 2023
- 297
- 96
- 18
- 25
Yok akşam gideceğim başka marka deneyeyim dedimYani çok damlatjncada neden çizgi belirdi kan testi verdin mi acaba
- 22 Ağustos 2023
- 297
- 96
- 18
- 25
Bence 14 gün geçmiş askim git test
Ver zaten bisey varsa kanda çıkar baya geçmiş yaniYok akşam gideceğim başka marka deneyeyim dedim
3-4 damla mı yapmam gerekiyor yeniyim deEki Görüntüle 3348526
Mesela benim bugünkü testim
2-3 damla mıEki Görüntüle 3348526
Mesela benim bugünkü testim
- 22 Ağustos 2023
- 297
- 96
- 18
- 25
2 3 damla yeterli3-4 damla mı yapmam gerekiyor yeniyim de
2-3 damla mı
- 22 Ağustos 2023