- 16 Eylül 2023
- 7
- 1
- 23
- Konu Sahibi gagdhdhsiwj
40 gün geçti son adet tarihimin üzerinden mide bulantısı kasik ağrısı var
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test veya kan ver bence40 gün geçti son adet tarihimin üzerinden mide bulantısı kasik ağrısı var
Silik bir çizgi var hamilesiniz bence tebriklerTest yaptım ama Eki Görüntüle 3302344
Ama fotoğrafda öyle gözüküyor normalde gözükmüyorduSilik bir çizgi var hamilesiniz bence tebrikler
Test yapsan?40 gün geçti son adet tarihimin üzerinden mide bulantısı kasik ağrısı var
Testi yapmışsın pardon. Ama sanki bozuk gibiTest yapsan?
Ama fotoğrafda öyle gözüküyor normalde gözükmüyordu
Testi yapmışsın pardon. Ama sanki bozuk giby
Zaten ilk yaptığımda hiç yoktu fotoğrafi çok sonra çektimSabah başka bir test ile ilk idrarla tekrarlayin bu test yalanci pozitif çıkarıyor bazen
Kuruma çizgisi o zaman testte bozuk gibiZaten ilk yaptığımda hiç yoktu fotoğrafi çok sonra çektim
En iyisi yeniden yapmak o zman teşekkür ederimKuruma çizgisi o zaman testte bozuk gibi
Rica ederim hayırlısı olsunEn iyisi yeniden yapmak o zman teşekkür ederim
Sabah kalkınca yapın hemen40 gün geçti son adet tarihimin üzerinden mide bulantısı kasik ağrısı var
Zaten adetim sürekli düzensiz ama dediğiniz gibi yapicmSabah kalkınca yapın hemen
Ya ne kadar doğru bilmiyorum ama sabah yapılan net sonuç verir diye biri söylemişti bana bende hep öyle yapmıştım. Bir de yedek testiniz de olsun ben 3 tane yapmadan ikna olamıyordumZaten adetim sürekli düzensiz ama dediğiniz gibi yapicm
Tamamdır Teşekkür ederimYa ne kadar doğru bilmiyorum ama sabah yapılan net sonuç verir diye biri söylemişti bana bende hep öyle yapmıştım. Bir de yedek testiniz de olsun ben 3 tane yapmadan ikna olamıyordum