K keug0 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.593 Emoji Skoru 2.987 Puanlar 83 Yaş 27 22 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi brilliantfr #21 Merveaku .!.: Ben Avcılar'da gidiyorum. Klomen kullanıyorum şuan önce hap tedavisi dedi sizin nasıl oldu aşılamadan önce hap tedavisi gördünüz mü Genişletmek için tıkla... hayır canım rahim filmi çekildim klomen verdi yumurta büyüdü çatlattı aşılama
Merveaku .!.: Ben Avcılar'da gidiyorum. Klomen kullanıyorum şuan önce hap tedavisi dedi sizin nasıl oldu aşılamadan önce hap tedavisi gördünüz mü Genişletmek için tıkla... hayır canım rahim filmi çekildim klomen verdi yumurta büyüdü çatlattı aşılama
A asildiyar Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 93 Emoji Skoru 15 Puanlar 18 Yaş 37 22 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi brilliantfr #22 RASKOLN_ .!.: Hamile gibisin canım ama bence tekrar bir testi tekrarla ve yaptıktan sonra bekle bakalım çift çizgi çıkacak mı Genişletmek için tıkla... Acaba bende hamile olabilirmiyim SevimliKedii .!.: Pozitif gibi duruyor kuruma çizgisi bu kadar pembe ve net olmaz sanırım.beklememissinizde zaten, bir test daha yapin derim imkan varsa net anlaşılır. Genişletmek için tıkla... Eklentiler IMG-20231222-WA0002.webp 14,9 KB · Görüntüleme: 69
RASKOLN_ .!.: Hamile gibisin canım ama bence tekrar bir testi tekrarla ve yaptıktan sonra bekle bakalım çift çizgi çıkacak mı Genişletmek için tıkla... Acaba bende hamile olabilirmiyim SevimliKedii .!.: Pozitif gibi duruyor kuruma çizgisi bu kadar pembe ve net olmaz sanırım.beklememissinizde zaten, bir test daha yapin derim imkan varsa net anlaşılır. Genişletmek için tıkla...
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 3.893 Emoji Skoru 4.774 Puanlar 53 22 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi brilliantfr #23 asildiyar .!.: Acaba bende hamile olabilirmiyim Genişletmek için tıkla... Evet tebrikler hamilesiniz
A asildiyar Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 93 Emoji Skoru 15 Puanlar 18 Yaş 37 22 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi brilliantfr #24 RASKOLN_ .!.: Evet tebrikler hamilesiniz Genişletmek için tıkla... Yaa inşallah tşk ederim
M Merveaku Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 285 Emoji Skoru 127 Puanlar 53 26 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi brilliantfr #25 keug0 .!.: hayır canım rahim filmi çekildim klomen verdi yumurta büyüdü çatlattı aşılama Genişletmek için tıkla... Bende klomen kullandım 5 günlük bitti şuan estrofem kullanıyorum 7 günlük ve cumartesi kontrolüm var doktorum bana 4 ay hap olmazsa aşılama olmazsa tüp bebek yöntemi diye konuştu.
keug0 .!.: hayır canım rahim filmi çekildim klomen verdi yumurta büyüdü çatlattı aşılama Genişletmek için tıkla... Bende klomen kullandım 5 günlük bitti şuan estrofem kullanıyorum 7 günlük ve cumartesi kontrolüm var doktorum bana 4 ay hap olmazsa aşılama olmazsa tüp bebek yöntemi diye konuştu.