Test pozitif duruyor ama başka marka ile deneyin bu kaset test çok yanıltıyorMerhaba rica etsem bakar mısınız.
Adetim yarın ve bu testi dün yaptım 10 dakika içerisinde gösterdi böyle.
Son 10 gündür falan bir kaç kere regl olucakmışım gibi hissetdim, mide bulantısı, hafif baş dönmesi, sağ kasıkta ara ara sancı, ara ara kalp çarpıntısı oluyordu. Son adetim 3 Ağustos yarın regl olmam gerkiyor ve normalde 3-4 gün kala karnın fln şişmesi lazımdı bu gün biraz değişiklik var. Asla şaşmam adetimde en fazla 2 gün erken olurum gecikme hiç olmaz.
Bu benim ikinci hamileliğim. İlkini 7. Ayın sonunda kalbi durdu ve ölü bir bebek doğurmak zorunda kaldım o yüzdendir mi bilmiyorum normalden fazla panikliyorun galiba
Yarın regl olmazsam denicemTest pozitif duruyor ama başka marka ile deneyin bu kaset test çok yanıltıyor
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Gerçekten hamile kalıp sonra bebeğinizin kalbi durduğu için alınması veya düşük olması. Rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba rica etsem bakar mısınız.
Son 10 gündür falan bir kaç kere regl olucakmışım gibi hissetdim, mide bulantısı, hafif baş dönmesi, sağ kasıkta ara ara sancı, ara ara kalp çarpıntısı oluyordu. Son adetim 3 Ağustos yarın regl olmam gerkiyor ve normalde 3-4 gün kala karnın fln şişmesi lazımdı bu gün biraz değişiklik var. Asla şaşmam adetimde en fazla 2 gün erken olurum gecikme hiç olmaz.
Bu benim ikinci hamileliğim. İlkini 7. Ayın sonunda kalbi durdu ve ölü bir bebek doğurmak zorunda kaldım o yüzdendir mi bilmiyorum normalden fazla panikliyorun galiba
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok kötü bir durumRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Gerçekten hamile kalıp sonra bebeğinizin kalbi durduğu için alınması veya düşük olması. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tekrar test yaptım bu gün. 15 dakika içerisinde resimdeki gibi oldu ilk yaptığım testde de öyle olmuştuMerhaba rica etsem bakar mısınız.
Silik cizgi görünüyor canim bi kan testi ver istersenTekrar test yaptım bu gün. 15 dakika içerisinde resimdeki gibi oldu ilk yaptığım testde de öyle olmuştu
Şimdi bakıyorum daha belirginleşmiş ikinci çizgi
Bu gün regl olmazsam vericemSilik cizgi görünüyor canim bi kan testi ver istersen
Bizide haberdar et canim inşallah gebesindirBu gün regl olmazsam vericem
Ay inşaAllah inşaAllahBizide haberdar et canim inşallah gebesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?