Hamile miyim

ate1453

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2023
32
5
20
Geçen yazmıştım tekrar yazıyorum ve reglimden 9 gün geçti hala hasta olamadım temmuz 6 tıda ilişkiye girdik ayın 12 sinde hasta olmam gerekti olmadım ertesi gün hapı içtim ilişkinin 2 mi 3. Günü ve işe yaradımı bilmiyorum karnımda şişme var baya oda alt kısmında ve üstünde de sertleşmede var meme uclarım baya sertleşti ve memem büyüdü ağustos 9 da iki tane test yaptık ikiside negatif çıktı sizde hamile miyim

Geçen yazmıştım tekrar yazıyorum ve reglimden 9 gün geçti hala hasta olamadım temmuz 6 tıda ilişkiye girdik ayın 12 sinde hasta olmam gerekti olmadım ertesi gün hapı içtim ilişkinin 2 mi 3. Günü ve işe yaradımı bilmiyorum karnımda şişme var baya oda alt kısmında ve üstünde de sertleşmede var meme uclarım baya sertleşti ve memem büyüdü ağustos 9 da iki tane test yaptık ikiside negatif çıktı sizde hamile miyim
Ertesi gün hapının adet düzensizliği yapabileceğini duymuştum. Ama emin olmak için sağlık olacağına gidip kan testi yapın zaten regl tarihiniz de geçmiş kanda daha doğru sonuç alırsınız.

Kan testi kesin sonuç verir. Belirtilere bakmayın

bence pozitif sonuç, tüm belirtiler var hatta kasıklarda ağrı varsa müjdemi isterim

Bence gebelik varsa şimdiye sonuç vermesi gerekirdi silikde olsa varsa çikar testde. gebelik olmasin diye atilan haplari tam vaktinde almayinca çogu zaman gecikmeler ola biliyor yinede şupheniz varsa tabi en iyisi kan sonucu gebelik varsa mesela ilişkiden 15 16gun sonra idrar testinde belli oluyor bu arada bende öyle olmuştu gunumu biliyordum diye

Bence gebelik varsa şimdiye sonuç vermesi gerekirdi silikde olsa varsa çikar testde. gebelik olmasin diye atilan haplari tam vaktinde almayinca çogu zaman gecikmeler ola biliyor yinede şupheniz varsa tabi en iyisi kan sonucu gebelik varsa mesela ilişkiden 15 16gun sonra idrar testinde belli oluyor bu arada bende öyle olmuştu gunumu biliyordum diye
Hamile miydiniz peki

Evet hatta yeni öyrendim bu ikinci gebeligim
Ben istemiyorum gebelik yani hamile olmak ben evli değilim sevgilimle yaşadım yaşım 17 aileminde haberinin olmasını istemiyorum düşük hapları felan kullansam kurtajda ailenin bilgisi felan gerek

Ben artık gerçekten bu konuların dalga geçmek maksadıyla olduğunu düşünüyorum. başka açıklaması yok gibi de

Ben artık gerçekten bu konuların dalga geçmek maksadıyla olduğunu düşünüyorum. başka açıklaması yok gibi de
Bilmiyorum gerçekten artık çok korkuyorum cidden öyle birşey olursa ne yapıcam diye yani kan testi vericez yarın inşallah negatif çıkar

Bilmiyorum gerçekten artık çok korkuyorum cidden öyle birşey olursa ne yapıcam diye yani kan testi vericez yarın inşallah negatif çıkar
Hamile kalmak o kadar kolay bir şey değilim canim 1 senedir hamile kalmak için uğrasiyorum mesela bu dediklerin adet belirtileride ilac duzensizlestirmistir rahat olabilirsin

ahkam kesmek istemiyorum ama madem böyle bir şey yapıyorsunuz herşeye yaşınız aklınız yetiyor , o zaman şu korunma yöntemlerini de kullanın be güzel kardeşim
Ya tanıdığımız çok o yüzden alamadık keşkede alsaydık ilk deneyim diye saçmaladık ya pişmanız bizde dediğiniz gibi yapmadığımız için

Hamile kalmak o kadar kolay bir şey değilim canim 1 senedir hamile kalmak için uğrasiyorum mesela bu dediklerin adet belirtileride ilac duzensizlestirmistir rahat olabilirsin
Teşekkür ederim böyle dediğiniz için moralim birazda olsa iyi oldu çünkü kafama çok tatktım baya oda

Ya tanıdığımız çok o yüzden alamadık keşkede alsaydık ilk deneyim diye saçmaladık ya pişmanız bizde dediğiniz gibi yapmadığımız için
Ben de iyiliğin için söylüyorım canım normalde biri sana “adet oldum ama hamile miyim sence” dese saçmalama olur mu öyle şey dersin ama bu durum seni ne kadar korkutmuş ki adet olman bile korkunu yenmene yetmemiş karşı tarafın umrunda bile değildir emin ol . O zevkine bakar Allah korusun hamile kalsan ya ortadan kaybolur ya da ne malum benden olduğu der iftira atar olan sana olur biraz silkelen diye söylüyorum bir ablan olarak

X