Öyle birşey yok olmaz imkansız hamile filan kalmazsın o şekilde1 hafta önce sürtünme yoluyla ilişki yaşadım en fazla 1 dk sürmemiştir boşalma da olmadı fakat zevk suyundan hamilelik olur deniyor o günden sonra 2 gün kanamam oldu en son salı günü kahverengi akıntım oldu biliyorum çok düşük bir ihtimal ama psikolojim bozuldu lütfen yardım eder misiniz
(reglime 1 hafta var)
biliyorum fakat nedense öyle miyim diye düşünmeden edemiyorum yenemiyorum bu korkuyuÖyle birşey yok olmaz imkansız hamile filan kalmazsın o
?Hayırlı olsun
Kesin hamilesin sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah
lütfen dalga geçmeyin ben sadece sordum saçma veya düzgünKesin hamilesin sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah
İmkansız böyle bir şey kendin alamıyorsan erkek arkadaşına test aldır evde test yap için rahat olsun strestende gecikme yaşarsınlütfen dalga geçmeyin ben sadece sordum saçma veya düzgün
internette bir sürü şey yazıyor bende kafaya taktım çok kötüyüm regl olmadan rahatlayamaycaımİmkansız böyle bir şey kendin alamıyorsan erkek arkadaşına test aldır evde test yap için rahat olsun strestende gecikme yaşarsın
İnsanlar ne kadar uğraşıyor gebe kalmak için sürtünmeyle felan bir şey olmaz streste gecikme yapar zaten çok gecikmiş doktora gitseniz iyi olur belki hormonal bi şey vardırinternette bir sürü şey yazıyor bende kafaya taktım çok kötüyüm regl olmadan rahatlayamaycaım
daha regl olmadım reglime 1 hafta falan var gecikme olmadı yani umarımda olmazİnsanlar ne kadar uğraşıyor gebe kalmak için sürtünmeyle felan bir şey olmaz streste gecikme yapar zaten çok gecikmiş doktora gitseniz iyi olur belki hormonal bi şey vardır
Regl oldun mudaha regl olmadım reglime 1 hafta falan var gecikme olmadı yani umarımda olmaz