hamile miyim

bruder34

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2021
48
3
LÜTFEN YARDIM EDİN 1 hafta önce sürtünme yoluyla ilişki yaşadım en fazla 1 dk sürmemiştir boşalma da olmadı fakat zevk suyundan hamilelik olur deniyor o günden sonra 2 gün kanamam oldu en son salı günü kahverengi akıntım oldu biliyorum çok düşük bir ihtimal ama psikolojim bozuldu lütfen yardım eder misiniz
(reglime 1 hafta var)

Son düzenleme:
Öyle birşey yok olmaz imkansız hamile filan kalmazsın o şekilde

lütfen dalga geçmeyin ben sadece sordum saçma veya düzgün
İmkansız böyle bir şey kendin alamıyorsan erkek arkadaşına test aldır evde test yap için rahat olsun strestende gecikme yaşarsın

internette bir sürü şey yazıyor bende kafaya taktım çok kötüyüm regl olmadan rahatlayamaycaım
İnsanlar ne kadar uğraşıyor gebe kalmak için sürtünmeyle felan bir şey olmaz streste gecikme yapar zaten çok gecikmiş doktora gitseniz iyi olur belki hormonal bi şey vardır

İnsanlar ne kadar uğraşıyor gebe kalmak için sürtünmeyle felan bir şey olmaz streste gecikme yapar zaten çok gecikmiş doktora gitseniz iyi olur belki hormonal bi şey vardır
daha regl olmadım reglime 1 hafta falan var gecikme olmadı yani umarımda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…