Hamile miyim

Ya çok teşekkür ederim bilgileriniz için çok içim rahatladı gerçekten dediniz gibi pazartesi kan vermeliyim hemen

Ya çok teşekkür ederim bilgileriniz için çok içim rahatladı gerçekten dediniz gibi pazartesi kan vermeliyim hemen
Rica ederim ne demek. Aynı şeyleri yaşadım. Çok iyi anlıyorum paniğinizi. Ama en iyisi şimdilik kafa dağıtmak. Sonrasında pazartesi de genel bir kan tahlili+hcg. Salı da doktor kontrolü. Bir gün önceden tahlil verince doktorun da tahlil isterse vakit kaybetmezsin enazından ben öyle yapmıştım iyi olmuştu 🥰 şimdiden hayırlı olsun kuzum. Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin 🥰

Rica ederim ne demek. Aynı şeyleri yaşadım. Çok iyi anlıyorum paniğinizi. Ama en iyisi şimdilik kafa dağıtmak. Sonrasında pazartesi de genel bir kan tahlili+hcg. Salı da doktor kontrolü. Bir gün önceden tahlil verince doktorun da tahlil isterse vakit kaybetmezsin enazından ben öyle yapmıştım iyi olmuştu 🥰 şimdiden hayırlı olsun kuzum. Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin 🥰
Amin

Kuzum tahlil verdin mi sonucu ne çıktı merak ettim ☺️

Tahlil verdim düşürdüm😔
geçmiş olsum canım her şey Allahtan en azından ilk denemede bile hamile kalabildin o bile çok büyük nimet biliyor musun benim 1 sene oldu bir kere bile o duyguyu tatmadım

Ya gerçekten mi allah bir an önce nasip etsin İnsaAllah

M Maviye94 ile B bade12334 aynı kişiler değil herhalde değil mi? konuyu maviye açmış ama ona çok bir şey yazılmamışta. bende şaşırdım şimdi aynı kişi mi diye.

Merhabalar
1 yıllık evliyim çok aşırı bir çocuk isteğimiz yoktu fakat birden korunmasız ilişkiye girdik ilk kez bu şekilde olduğu için ilişki bittikten sonra hiç yatakta beklemedim direk tuvalete gittim ve 5 dk sonrada yıkandım. Sonradan fark ettim ki o gün tam yumurtlama dönemiymiş iki gün sonrada adet sancısı gibi bir ağrı ve göğüslerde hassasiyet başladı adetime yaklaşık 15 gün var sigara içtiğim için aslında varsa bir durun hemen öğrenmek istiyorum ne zaman test yapmalıyım, hamile olma olasılığım var mıdır bilmiyorum
Allahım bende aynı şekilde eşim dün yanlışlıkla içime boşaldı ben hemen kalktım duşa girdim tam yumurtlama günümmüş uygulamaya baktığımda atlamışım bugün biraz kasık ağrım var psikolojik olabilir mi

Allahım bende aynı şekilde eşim dün yanlışlıkla içime boşaldı ben hemen kalktım duşa girdim tam yumurtlama günümmüş uygulamaya baktığımda atlamışım bugün biraz kasık ağrım var psikolojik olabilir mi
Merhaba benim bir iki gün ağrı oldu adet tarihimi bekliyorum emin olmak için ama psikolojik de olabilir

Back