Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Reglime 4 gün var ve erken gebelik testi yaptım. İlk yaptığımda çizgi çok silinikti ve bekledikten sonra çizgi netleşti. Yarın kan tahliline gitsem kanda çıkarmı? Ve fotoğraflara bakar mısınız sizce hamile miyim? Gecikmeyi bekleyemiyorum
Canım test pozitif ama hatalı pozitif gösterdiği zamanlarda oluyor. Bu yüzden adetin gecikene kadar normal kaset testi tekrarla. Çizgi gittikçe koyulaşıyorsa hamilesindir. Kan testini erken zamanda önermiyorum… önce bir adetin geciksin öyle kan versen daha sağlıklı olur. Tabi gene sen bilirsin.
Reglime 4 gün var ve erken gebelik testi yaptım. İlk yaptığımda çizgi çok silinikti ve bekledikten sonra çizgi netleşti. Yarın kan tahliline gitsem kanda çıkarmı? Ve fotoğraflara bakar mısınız sizce hamile miyim? Gecikmeyi bekleyemiyorum