Hamile miyim ??

Tam yumurtlama günümde erkek arkadaşımla onda kot pantolon boxer bende iç çamaşırı varken sürtünerek bir ilişki yaşadık. Boşalma oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama pantolonunda nemlilik vardı zevk suyu da olabilir. Böyle bir durumda hamile olma ihtimalim var mı (obsesif kompulsif bozukluğum var)
Neden olmasn ki
Hamilelik için bir kadın bir erkek olması yeterli şartların hiç bir önemi yok

Konuh
Dalga gecsem orda hastalıgımı yazmazdım,elimde değil

Hasta olduğunu bilecek kadar akıllı ama temas olmadan hamile kalır mıyım diye düşünecek kadar..
Neyse bir şey demeyeceğim doktora gidin erkek arkadaşınızı da delil olarak götürün ki çocuğun babasını istiyorlar kontrolde haberiniz olsun.

Tam yumurtlama günümde erkek arkadaşımla onda kot pantolon boxer bende iç çamaşırı varken sürtünerek bir ilişki yaşadık. Boşalma oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama pantolonunda nemlilik vardı zevk suyu da olabilir. Böyle bir durumda hamile olma ihtimalim var mı (obsesif kompulsif bozukluğum var)

bence bir ultrason ile baktır sanki pozitif gibi

aynısı benim kuzenime olmuştu şimdi ikizleri var

Genelde üçüz dördüz oluyor pantolonla sürtününce sizinki niye öyle oldu ki üzüldüm

yok onlar 2 farklı şey denemişti.

Biri oral onda spermlerin bademcikleri geçip soluk borusu yerine yemek borusundan, mide, ince bağırsak derken içerde bir manevra ve gol .... hepimiz şok

Diğeri ise göbek deliğine boşalmıştı erkek arkadaşı. O sperm sen o göbek deliğini del geç yumurtalıklara ulaş tabi buda ikinci skor

hop ikiz

(obsesif kompulsif bozukluğum var)

OKB olana kadar keşke OK olsaydı yanınızda bu kadar sorun etmezdin, gerçi Durex'te olur.
İçeride prezervatifin patladığını düşünsene !!!!
Milyonlarca sperm hangi birini tutup dışarı atacaksın? Hepsi yaramaz sağa sola kaçışmış ay içim kötü oldu hayali bile kötü...

OKB olana kadar keşke OK olsaydı yanınızda bu kadar sorun etmezdin, gerçi Durex'te olur.
İçeride prezervatifin patladığını düşünsene !!!!
Milyonlarca sperm hangi birini tutup dışarı atacaksın? Hepsi yaramaz sağa sola kaçışmış ay içim kötü oldu hayali bile kötü...
korku filmi gibi😨

B banagorehavahos kızmıyorsun değil mi? Amacımız seni rahatlatıp güze lbir hamilelik geçirmeni sağlamak. Stres hamile kadınlar için hiç iyi bir şey değil. Bu arada hap filan alma, spora başla, yediklerine çok dikkat et. Bir kilo alacaksın bir kilo alacaksın kendini sen bile tanıyamayacaksın.

Babaya müjdeyi verelim ....

B banagorehavahos kızmıyorsun değil mi? Amacımız seni rahatlatıp güze lbir hamilelik geçirmeni sağlamak. Stres hamile kadınlar için hiç iyi bir şey değil. Bu arada hap filan alma, spora başla, yediklerine çok dikkat et. Bir kilo alacaksın bir kilo alacaksın kendini sen bile tanıyamayacaksın.

Babaya müjdeyi verelim ...
Ciddi misiniz

Siz ve sizin gibilerin terörist falan olduğunu düşünüyorum ciddi ciddi. Evet terörist. Ülkemiz kan ağlarken burda fake konu acıyosunuz. Bir kansız yakalandı gözaltında, keske siz ve sizin gibileri de yakalasalar

X