Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 27-28 günlük döngüm var reglim 2-3 gün gecikti kan testi verdim ardından kanamam başladı. Gebelik planlıyor musunuz? Bu aralar çok tanıdığımın regl düzeni değişti açıkçası.Kızlar ben 26 günde bir adet döngüm var bu ay adetim 4 gün gecikti seffaf akıntı var 4 defa gebelik testi yaptım son 5-6 gün içinde en son dün yaptım hepsi negatif çıktı başına gelen var mı?
Gebelik düşünüyorum fakat öyle ovülasyonla testleriyle uğraşmadım düzenli korunmasız ilişki olduğu içinBenim 27-28 günlük döngüm var reglim 2-3 gün gecikti kan testi verdim ardından kanamam başladı. Gebelik planlıyor musunuz? Bu aralar çok tanıdığımın regl düzeni değişti açıkçası.
Yani şöyle ki dediğim gibi çevremdekilerin genel olarak bu ay döngüsü değişti ama gebelik planlıyorsanız neden olmasın. Genelde gecikme 1 hafta olursa kan testi yapın diyorlar inşallah gönlünüze göre olurGebelik düşünüyorum fakat öyle ovülasyonla testleriyle uğraşmadım düzenli korunmasız ilişki olduğu için
Benimki de 28 günde olan regl döngüm var şeffaf akıntı bazen kalın beyaz bazen ise sarı beyaz ve aşırı arada bi bel ağrısı var normalde 24 dü adetim bugün olmadım test yaptım dün 2 kez negatif çıktı ayın 28 ine tekrar yapcam hasta olmazsam haber ederim inşallahKızlar ben 26 günde bir adet döngüm var bu ay adetim 4 gün gecikti seffaf akıntı var 4 defa gebelik testi yaptım son 5-6 gün içinde en son dün yaptım hepsi negatif çıktı başına gelen var mı?
Kızlar ben 26 günde bir adet döngüm var bu ay adetim 4 gün gecikti seffaf akıntı var 4 defa gebelik testi yaptım son 5-6 gün içinde en son dün yaptım hepsi negatif çıktı başına gelen var mı?
Moralinizi bozmayayım ama bence olsa zaten kan testinde çıkardı bi kadın doğuma görünün isterseniz en azından adet düzenleyici ilaç felan verirlerBen de sizinle aynı durumdayım hatta kan testi de verdim negatif çıktı ama hala adet olamadım 5 gün gecikti
Hamile misiniz acebaBenimki de 28 günde olan regl döngüm var şeffaf akıntı bazen kalın beyaz bazen ise sarı beyaz ve aşırı arada bi bel ağrısı var normalde 24 dü adetim bugün olmadım test yaptım dün 2 kez negatif çıktı ayın 28 ine tekrar yapcam hasta olmazsam haber ederim inşallah