• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Gizoli12

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2023
32
6
6
25
Merhabalar şimdi benim normalde ilk adet olduğum günden beri adetimde en ufak bi gecikmem olmamıştı 8 aylık evliyim erken gebelik testi negatif çıktı kan tahlili verdim oda negatif ama adet takvimimde adet olmam gerekiyor normalde adetten önce mutlaka göğüslerim şişer çok ağrım olur kasıklarımda bunlarında hiçbiri yok doktor 1 hafta sonra tekrar test yaptırmam gerektiğini söyledi acaba böyle bişi yaşayıpda ikinci testte hamile olduğunu öğrenen var mıdır?

Yeni evlisiniz vücut böyle tepkiler verebilir, kan testi negatifse doğrudur. Ama aklınıza takıldıysa tekrar kan verin

Merhabalar şimdi benim normalde ilk adet olduğum günden beri adetimde en ufak bi gecikmem olmamıştı 8 aylık evliyim erken gebelik testi negatif çıktı kan tahlili verdim oda negatif ama adet takvimimde adet olmam gerekiyor normalde adetten önce mutlaka göğüslerim şişer çok ağrım olur kasıklarımda bunlarında hiçbiri yok doktor 1 hafta sonra tekrar test yaptırmam gerektiğini söyledi acaba böyle bişi yaşayıpda ikinci testte hamile olduğunu öğrenen var mıdır?
Canım geç döllenme olursa testte geç çıkabiliyor öyle bişey olabilir mi

Yeni evliyken olabiliyor
Bide 3 kez hamile kaldim hepsindede bi.onceki ay gecikme yasayip sonraki ay hamile kaldim rahim kendini hazirliyor diyorlar ne.kadar dogru bilmiyorum

Mrb hanımlar size bir sorum olacak bugün tam 29 gün adet gecikmem oldu 2 defa kan tahlili verdim ama birşey çıkmadı ilk bir hafta gecikmemde belirti vardı ama şuan sadece karın şişkinliği ve ağrısı bide kasıkta ağrı oluyor sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?🤲

Back