- 29 Ağustos 2022
- 18
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi lessientinuvial
geç döllenme nasil oluyorBiraz daha bekleyin belki gec döllenmedir
Normalde regli döngünüzde 14. Gün yumurtlama oluyor, bu dönemde hamile kaldıysanız adet gecikmesinde hemen çıkıyor. Fakat dönemsel olarak bu yumurtlama süreci değişebilir belki 14 değilde 20. Gün yumurtlama yaşadınız bundan dolayı da testlerde düşük değer çıkıyor. En sağlıklı olanı bir kaç gün daha bekleyin olmazsa sağlık ocağında bir kan testi verirsiniz.geç döllenme nasil oluyor
arkadaşımızın dediği gibi geç döllenme olduğundan dolayı değer düşüktür henüzTestinizi atar mısınız rica etsem
fotoğrafta netleyemedim. ilk anda çizgi gördüm sonra bekleyince grilesti ama dediğim gibi çok silikti. dedim acaba psikolojik mi. Şimdi 6. günüm hala adet bekliyorum göğüs hassasiyetim varTestinizi atar mısınız rica etsem
kız bu silik değil,basbas bağrıyor:)Adetim 4 gün gecikti. Bugun test yaptim ve biri silik cikti. Hamilemiyim?
Ay Hadi inşAllah :))kız bu silik değil,basbas bağrıyor:)
Gayet belirgin canim var bence hemen kan vermelisinAdetim 4 gün gecikti. Bugun test yaptim ve biri silik cikti. Hamilemiyim?
En kısa zamnda gidip vericem inşAllahGayet belirgin canim var bence hemen kan vermelisin
Gonlunuze gore hayirli bi sonuc alirsiniz insallahEn kısa zamnda gidip vericem inşAllah
Allah Razi olsun insAllah. Keza sizinde herşey gönlünüzce OlsunGonlunuze gore hayirli bi sonuc alirsiniz insallah
inşallah canım dua et bizede:)Ay Hadi inşAllah :))
Insallah tesekkur ederimAllah Razi olsun insAllah. Keza sizinde herşey gönlünüzce Olsun
Tabikiiinşallah canım dua et bizede:)
Kan bugün verdim bir de tekrar test yapacağım bakalım. Sabah aşırı mide bulantısı vardı ama benim zaten mide fıtığım var belki de ondandır. Bir an önce netleşse de ona göre hareket etsemKızlar kan sonuçlarınızı yazın merak ettimmmm
Tekrar test yaptim yine silik. Herhalde psikolojik gebe değilim sanırımKan bugün verdim bir de tekrar test yapacağım bakalım. Sabah aşırı mide bulantısı vardı ama benim zaten mide fıtığım var belki de ondandır. Bir an önce netleşse de ona göre hareket etsem