Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet oldum aradan 12 gün sonra tekrardan kanamam oldu bende test yaptım negatif çıktı sonradan testi atmadım teste tekrardan baktığımda bu şekildeydi sizce hamile olabilir miyim
Kuruma çizgisi bu hamile değilsinizdir. İlk 5 dakikada çıkan sonuç neyse o geçerlidir. Benim kuruma çizgilerim.cok daha belirgin oluyor bazen 5 dakika sonra çıkanlar pozitif değil canım yüzde 95
Adet oldum aradan 12 gün sonra tekrardan kanamam oldu bende test yaptım negatif çıktı sonradan testi atmadım teste tekrardan baktığımda bu şekildeydi sizce hamile olabilir miyim
Testlerde on dk sonrası geçersiz tatlım adetten oniki gün sonra olan kanama yumurtlama kanaması oluyor degerlendirmek gerek o kanama olurken eşinle bana öyle söylediler adetten 10 ve 14 gün arası uani bu dört günde yumurtlama kanamasini olurmuş bende ilk defa yaşadım ama doktor çok normal git gün aşırı değerlendir dedi