Evet hamilesinBeta hcg değeri 63.97 çıktı sanırım hamileyim
Sizin attığınız için dedimHangimizin testi için dediniz acaba?
Tebrik ederimBeta hcg değeri 63.97 çıktı sanırım hamileyim
Bende bTebrik ederimsağlıkla ilerlesin inşallah
Bende bugun bakacam inşallah benimde çıkar dua eder misin kaç haftalıkmış sizinBeta hcg değeri 63.97 çıktı sanırım hamileyim
Daha doktora gitmedim öğleden sonra randevum. Kaç haftalık bilmiyorum ama sanırım 3 bucuk haftalık. Dualarım seninle canımBende b
Bende bugun bakacam inşallah benimde çıkar dua eder misin kaç haftalıkmış sizin
Amin inşallah canım teşekkür ederimEvet hamilesinhayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah
maşallah allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşAmin inşallah canım teşekkür ederim
Amin çok teşekkür ederim iyi dualarınız için. Belirtiler kasık ağrısı birde gece bel ağrısı göğüslerde hassasiyetmaşallah allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş
Belirtileriniz den bahsedebilir misiniz
Sanırım 4 haftalık oluyor sizin sonucunuz nasıl çıktımıBende b
Bende bugun bakacam inşallah benimde çıkar dua eder misin kaç haftalıkmış sizin
Dün kan verdim 38,270 çıktıSanırım 4 haftalık oluyor sizin sonucunuz nasıl çıktımı
Kaset testle tekrarlayın benceErken gebelik testinde silik çizgi görüyorum sizce? Regle 3 gün var..ilk idrarla yapmadım
Kaset test adet gecikmesi sonrası mı yapılıyor hiç onunla denemedim 8 aydır evliyim şüphe duyduğum zaman erken gebelik testi yaptım ama ilk defa böyle bir şey gördüm silik de olsa
Sence test bozuk muHerkese merhabalar öncelikle. Reglime beş gün kala erken gebelik testi yaptım. Silik bir çizgi görüyorum. Hamile miyim acaba?
Bozuk gibi tekrarla bence testiniSence test bozuk mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?