Evet hamilesin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallahBeta hcg değeri 63.97 çıktı sanırım hamileyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim?
- Konu Sahibi bade13
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- erken gebelik erken gebelik belirtileri gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.485
- 208
Sizin attığınız için dedimHangimizin testi için dediniz acaba?
- 11 Mayıs 2022
- 2.408
- 1
- 2.902
- 63
Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahBeta hcg değeri 63.97 çıktı sanırım hamileyim
Bende bTebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Bende bugun bakacam inşallah benimde çıkar dua eder misin kaç haftalıkmış sizinBeta hcg değeri 63.97 çıktı sanırım hamileyim
- 11 Ocak 2022
- 589
- 769
- 33
Daha doktora gitmedim öğleden sonra randevum. Kaç haftalık bilmiyorum ama sanırım 3 bucuk haftalık. Dualarım seninle canımBende b
Bende bugun bakacam inşallah benimde çıkar dua eder misin kaç haftalıkmış sizin
Amin inşallah canım teşekkür ederimEvet hamilesin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah
- 2 Ocak 2022
- 346
- 192
- 53
- 32
maşallah allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşAmin inşallah canım teşekkür ederim
Belirtileriniz den bahsedebilir misiniz
Amin çok teşekkür ederim iyi dualarınız için. Belirtiler kasık ağrısı birde gece bel ağrısı göğüslerde hassasiyetmaşallah allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş
Belirtileriniz den bahsedebilir misiniz
Sanırım 4 haftalık oluyor sizin sonucunuz nasıl çıktımıBende b
Bende bugun bakacam inşallah benimde çıkar dua eder misin kaç haftalıkmış sizin
Kızlarım ben 27 martta 10 haftalik bebegimi kaybettim kurtaj oldum 16 mayista arka arkaya adet gorunce dr a gorundum parca kalmis dedi vakum gibi birseyle 2 kere cekti rahmimden az bir parca kaldi bi sonraki adetinde atarsin bunu dedi. 5 mayis regl baslangiciydi. Normalde 3 gun once adet olmam lazimdi. Çok fena gaz var,gogus halkarindaki damarlar belirgin ama gogus agrim hic yok,once rahmimin ortasindan ardindan sol kasıgıma geçen agrım var ve belimde agri var hamile olabilir miyim ? Bugun idrar testi 3 gun gecikmeye ragmen negatif cikti, ama ilk hamileligimde de 4 gun gecikmeye ragmen idrar negatif cikmisti kanda pozitiftim. Sizce yine hamile miyimdir? Yoksa bu 2. Kurtaj adet dongumumu bozdu? Lutfen biri akil versin.
Dün kan verdim 38,270 çıktıSanırım 4 haftalık oluyor sizin sonucunuz nasıl çıktımı
- 18 Mart 2022
- 727
- 534
- 18
Kaset testle tekrarlayın benceErken gebelik testinde silik çizgi görüyorum sizce? Regle 3 gün var..ilk idrarla yapmadım
- 8 Haziran 2022
- 4.908
- 9.973
- 88
Adetten 5 gün önce erken gebelik testi negatif çıkmıştı. Adetim geciktikten 2 gün sonra kaset test yaptım silik çizgi , ertesi gün kanda beta hcg 665. Şu an çok yeni daha keseyi görmedik dr randevuma bikaç gün var. Bence adet gecikmesini bekleyip kaset test yapın. Bir de ben nabzımdan şüphelenmiştim. Bir de idrarda beyaz kum gibi parçacıklar vardı. Her zamanki aşağı yukarı nabzınızı biliyorsanız ondan fazla çıkıyor sürekli. Allah gönlünüze göre versin
Kaset test adet gecikmesi sonrası mı yapılıyor hiç onunla denemedim 8 aydır evliyim şüphe duyduğum zaman erken gebelik testi yaptım ama ilk defa böyle bir şey gördüm silik de olsa
Sence test bozuk muHerkese merhabalar öncelikle. Reglime beş gün kala erken gebelik testi yaptım. Silik bir çizgi görüyorum. Hamile miyim acaba?
Eklentiler
Bozuk gibi tekrarla bence testiniSence test bozuk mu