Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim?
- Konu Sahibi bade13
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- erken gebelik erken gebelik belirtileri gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Dayanamayıp üç gün önce vermiştim negatif çıkmıştı sonuç. Bir kaç gün sonra verebilirim belki tekrar. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Çizgi var gibi kan verirsen kesin sonucu alırsın
Merha umarım hamilesin dir bende bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı umarım bende hamileyimdirHerkese merhabalar öncelikle. Reglime beş gün kala erken gebelik testi yaptım. Silik bir çizgi görüyorum. Hamile miyim acaba?
Eklentiler
- 11 Mayıs 2022
- 2.406
- 1
- 2.901
- 63
Hamilesiniz bence :))) dayanırım diyorsanız 2 3 gün sonra yenileyin testi yok dayanamam diyorsanız kan vermeye gidinMerha umarım hamilesin dir bende bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı umarım bende hamileyimdir
Merhabalar. Var gibi gözüküyor. Kaç gün kala yaptım testi?Merha umarım hamilesin dir bende bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı umarım bende hamileyimdir
Buda bakar mısınız ben mı yanlış görüyorumHamilesiniz bence :))) dayanırım diyorsanız 2 3 gün sonra yenileyin testi yok dayanamam diyorsanız kan vermeye gidin
Diğer arkadaşı bilemedim ama bence siz hamilesinizMerha umarım hamilesin dir bende bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı umarım bende hamileyimdir
Bu sabah ilk idrarla yaptım testi. Sonra böyle 2.çizgi çıkınca hemen kan verdim daha sonucu çıkmadı dua edin lütfenHamilesiniz bence :))) dayanırım diyorsanız 2 3 gün sonra yenileyin testi yok dayanamam diyorsanız kan vermeye gidin
Yaa inşallah hamileyimdir çok istiyorum dua edinDiğer arkadaşı bilemedim ama bence siz hamilesiniz
- 11 Mayıs 2022
- 2.406
- 1
- 2.901
- 63
Evet var hemen çıktı mı ? Erken yapmış olabilirsiniz ondan çok az çıkmıştır kan verin istersenizBuda bakar mısınız ben mı yanlış görüyorum Eki Görüntüle 3077018 Eki Görüntüle 3077019 telefonda belli olmuyor gibi ama siyah beyaz yaptım
6 7 dk içinde belli oldu adet günü bugünEvet var hemen çıktı mı ? Erken yapmış olabilirsiniz ondan çok az çıkmıştır kan verin isterseniz
- 11 Mayıs 2022
- 2.406
- 1
- 2.901
- 63
Bence biraz daha geçsin yine yapın biraz daha koyulaşırsa kan testi verin6 7 dk içinde belli oldu adet günü bugün
Bugün kan versem olur mu acabaBence biraz daha geçsin yine yapın biraz daha koyulaşırsa kan testi verin
- 11 Mayıs 2022
- 2.406
- 1
- 2.901
- 63
Olur tabii ama çıkmazsa sonra tekrar edin ama silik çıktıysa kanda da çıkabilirBugün kan versem olur mu acaba
Kan sonucum 63. 97 çıktı sevinmelimiyim senceDiğer arkadaşı bilemedim ama bence siz hamilesiniz
Beta hcg değeri 63.97 çıktı sanırım hamileyimHamilesiniz bence :))) dayanırım diyorsanız 2 3 gün sonra yenileyin testi yok dayanamam diyorsanız kan vermeye gidin
- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.485
- 208
Hangimizin testi için dediniz acaba?Adetim 4 gün kala yaptığımda böyle silik çıkmıştı, cizgi görünüyor hayırlı olsun inşallah ❤