Hamile miyim ?

Snde baya baya belirtiler varmış inşallah hamilesindir canım. Benim durumlar bu ay çok değişik tamamen değişti herşey sanki ben ben değilim. Normal de adete 13-14 gün kala gögüs ağrısı olurdu birde akıntı bu ay yok yumurtlamadığımı düşünüyorum. Bat 3 mayıs daha 2 gündür hafif akıntım oldu, gögüs uçlarım sızlamaya başladı. Birde bazen solda yada sağda batma oluyor. Şuan alt bölgede sancı gibi birşey var. Umudum yok adet olcam galiba. Bu yaşıma kadar gögüs ağrısız adet olamamıştım şaşırdım

Arkadaşımın adeti hep düzenliydi en son şubat 2 de adet oldu ve daha sonra olmadı adet günü adetten 2 3 gün sonra kan verdi negatifti 10 gün geçince doktor adet söktürücü verdi ama kullanmak istemedi 13. Gün kanda 59.90 olarak belli oldu şu an 9 haftalık hamile bekle kuzum erken bence

Belirtisi olmadan da hamile olduğunu öğrenen çok kişi var inşallah hamileyizdir

Bunu ögrenmek icin kan vermek en iyisi yada adet gecince testi tekrarlamak canim bende bu aydan cok umutluydum catlama ilaci aliyodum catladi yumurta ama bir türlü döllenmedi tutmadi. 15 gün boyunca sancilandim senin gbi lekelenmelerm oluyodu seni üzmek istemyrm ama sökülcen galiba umarim tutmustur ben adet görene kadar testimi sürekli tekrarlamistm belki silik cizgi görürüm diye bi umut iste..

Bilmiyorum ya çok heveslenmiştim idrarda silik çizgi olup kanda negatifi görmek de varmış kızlar. Ben yine de bekleyeceğim dediğiniz gibi belki geç öğrenicem. Bu kadar peşine düşmemin sebebi belirtiler cidden psikolojik değil,kuruntu değil. Yaşıyorum gerçekten. Ama vardır Allahın bir bildiği.

Ben silik gördüm ama kanda negatif çıktı. Hiçbirşeyi umut etmemek gerekiyor

Herkesin gebelik belirtileri bir olmaz. Hamile kalmak istediğiniz icin Psikolojik olarak belirtiler görüyor da olabilirsiniz. Bazılarında hic belirti görülmüyor. Sürekli test yapmaktan kaçının stres gebeliği önleyen em büyük sorundur. Kendi haline bırakın ve evde test bulundurmayın. Adetiniz gecmeden de test yapmayın. Strese girince hormonlarınızı alt üst ediyorsunuz.

Evet aynısını bende yaşıyorum o kahverengi lekeler 1 gün sürdü bitti 2 gün sonra yani bugün de beyazımsı akıntılar başladı ve adetime bu kadar az kalmışken genelde akıntım olmazdı tamamen kuru olurdu geldiğini anlardım o yüzden o kadar umutlaniyorum ki inşallah hepimizin duaları umutları çıkar ve hamile oluruz

Benim sonuç pozitif çıktı. Kafaya takmamak gerekiyormuş. Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah sizinde gönlünüzce olur

Benim sonuç pozitif çıktı. Kafaya takmamak gerekiyormuş. Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah sizinde gönlünüzce olur
Yaaaa ben çok sevindim Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah mübarek günde

Durumun nedir canim varmi gelisme?

Ben adet oldum 6. Ay dolduğu için doktor kontrolüne gittim tahlil yapıldı sonuçları bekliycez sizin adınıza çok sevindim tez vakitte Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ben adet oldum 6. Ay dolduğu için doktor kontrolüne gittim tahlil yapıldı sonuçları bekliycez sizin adınıza çok sevindim tez vakitte Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bizimde 7.ayda oldu. İnşallah güzel haberler alırsınız. Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin canım

Merhaba aynı belirtiler bende de vardı. Test yapabildiniz mi ?

Benim de adetimin başlangıcından itibaren 16.gün. 3gündür yoğun kasık batması ve bel ağrım var. Daha adetime 16gün var. Tıpkı adet öncesi belirtiler gibi. Yerleşme ağrısı yaşayan tanıdığım biri var. O aynısını tarif etti benim ağrılarımın. Yani yerleşme ağrısı gibi bir durum da varmış. Sizin fikriniz nedir ? Çevrenizde var mı yerleşme ağrısı yaşayan vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…