- 24 Ocak 2021
- 11.442
- 25.775
- 548
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
Kızlaaarrr henüz adetime 10 gün var bugün akıntılı pembe kanamam oldu , hayretler içindeyim bu bir hamilelik belirtisi mi , yerleşme kanaması denen şey tam olarak bu mudur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklınızda sorular varsa kan testi yaptırın kanda çıkar nasılsa. Bişey yazıp heveslendirmek yada hevesinizi kırmak istemedim. Doktor değilim sonuçta kendi yaşadığım tecrübelerimden, duyduklarımdan bildiğimi yazıyorumKızlaaarrr henüz adetime 10 gün var bugün akıntılı pembe kanamam oldu , hayretler içindeyim bu bir hamilelik belirtisi mi , yerleşme kanaması denen şey tam olarak bu mudur
Yumurtlama kanaması da olabilir yerleşme kanaması da. Benim adete 8 gün kala lekelenmem oldu test yaptım evde çıkmadı 2 gün sonra evdeki testte çok aşırı silik çizgi çıktı ertesi gün kan verip iğrendimKızlaaarrr henüz adetime 10 gün var bugün akıntılı pembe kanamam oldu , hayretler içindeyim bu bir hamilelik belirtisi mi , yerleşme kanaması denen şey tam olarak bu mudur
benimde adetime 10 12 gün kala kahverengi akıntılı kanamam olmuştu o ay hamile olduğumu öğrendim ama normaldede bazen oluyodu yumurtlamadan dolayı yani yumurtlamadanda olabilir hamileliktendeKızlaaarrr henüz adetime 10 gün var bugün akıntılı pembe kanamam oldu , hayretler içindeyim bu bir hamilelik belirtisi mi , yerleşme kanaması denen şey tam olarak bu mudur
Ay insallahOlabilir canım bat gününde test yap bence
Biraz daha bekleyip test yapcam , teşekkür ederimbenimde adetime 10 12 gün kala kahverengi akıntılı kanamam olmuştu o ay hamile olduğumu öğrendim ama normaldede bazen oluyodu yumurtlamadan dolayı yani yumurtlamadanda olabilir hamileliktende
Test yapmaktan bıktım biraz bekliycem bu sefer bakalım nolacakYumurtlama kanaması da olabilir yerleşme kanaması da. Benim adete 8 gün kala lekelenmem oldu test yaptım evde çıkmadı 2 gün sonra evdeki testte çok aşırı silik çizgi çıktı ertesi gün kan verip iğrendim
Merhaba. Benimde 10 gun kala pembe kahve lekelerim oldu. Henuz regli olmadim. Durumunuz nedir acaba suan merak ettimKızlaaarrr henüz adetime 10 gün var bugün akıntılı pembe kanamam oldu , hayretler içindeyim bu bir hamilelik belirtisi mi , yerleşme kanaması denen şey tam olarak bu mudur
Adet oldum maalesefMerhaba. Benimde 10 gun kala pembe kahve lekelerim oldu. Henuz regli olmadim. Durumunuz nedir acaba suan merak ettim
YaAdet oldum maalesef
Teşekkür ederim desteğiniz içinYa
Uzulme lütfen. Benimde ilk defa oldu.pembe kahve lekelenme. Bekliyorum regliyi.