• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Mihrimah Sultann

Nev-i şahsına münhasır 🦋
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
11.442
25.775
548
Kızlaaarrr henüz adetime 10 gün var bugün akıntılı pembe kanamam oldu , hayretler içindeyim bu bir hamilelik belirtisi mi , yerleşme kanaması denen şey tam olarak bu mudur 🤔

Kızlaaarrr henüz adetime 10 gün var bugün akıntılı pembe kanamam oldu , hayretler içindeyim bu bir hamilelik belirtisi mi , yerleşme kanaması denen şey tam olarak bu mudur 🤔
Aklınızda sorular varsa kan testi yaptırın kanda çıkar nasılsa. Bişey yazıp heveslendirmek yada hevesinizi kırmak istemedim. Doktor değilim sonuçta kendi yaşadığım tecrübelerimden, duyduklarımdan bildiğimi yazıyorum

Yumurtlama kanaması da olabilir yerleşme kanaması da. Benim adete 8 gün kala lekelenmem oldu test yaptım evde çıkmadı 2 gün sonra evdeki testte çok aşırı silik çizgi çıktı ertesi gün kan verip iğrendim

benimde adetime 10 12 gün kala kahverengi akıntılı kanamam olmuştu o ay hamile olduğumu öğrendim ama normaldede bazen oluyodu yumurtlamadan dolayı yani yumurtlamadanda olabilir hamileliktende

Yumurtlama kanaması da olabilir yerleşme kanaması da. Benim adete 8 gün kala lekelenmem oldu test yaptım evde çıkmadı 2 gün sonra evdeki testte çok aşırı silik çizgi çıktı ertesi gün kan verip iğrendim
Test yapmaktan bıktım biraz bekliycem bu sefer bakalım nolacak

Merhaba. Benimde 10 gun kala pembe kahve lekelerim oldu. Henuz regli olmadim. Durumunuz nedir acaba suan merak ettim

Back