Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilesiiiiiin :)Ben ilk defa test yapıyorum ilk çocuğumda hiç teste çıkmadı ilk teste çıkıyor ben hamilemiyim 5 gun önce yaptım silik çıktı şimdi böyle çıktı
Dr nezaman gitmem gerekir çok karnım ağrıyor çok fazla hemdehamilesiiiiiin :)
Yok enson nezaman adet olduğumu hatırlamıyorum bn sürekli test yapıyorum adet Olcam zaman bile yapardım çıkmazdı iki cibik ilk defa ciktimaşallah. bence hamilesin adet gecikmesi var mı şuan
Şu görüntüyü bekleyen okadar kadın var ki ben de dahilBen ilk defa test yapıyorum ilk çocuğumda hiç teste çıkmadı ilk teste çıkıyor ben hamilemiyim 5 gun önce yaptım silik çıktı şimdi böyle çıktı
Rabbim inşallah sizede nasip eder bn bı oğlum var 5 yıldır evliyim oğlum 5 yaşında ikinci gebelik te düştü bu üçüncü ilk defa bu teste çıktı dusukte ve oğlumda çıkmadı bnde çok bkliyordum inşallah bu düşmez kalır rabbim isteyen tüm müslüman alemine nasip ederŞu görüntüyü bekleyen okadar kadın var ki ben de dahiltebrikler
![]()
İnşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinRabbim inşallah sizede nasip eder bn bı oğlum var 5 yıldır evliyim oğlum 5 yaşında ikinci gebelik te düştü bu üçüncü ilk defa bu teste çıktı dusukte ve oğlumda çıkmadı bnde çok bkliyordum inşallah bu düşmez kalır rabbim isteyen tüm müslüman alemine nasip eder
Adetinz kaç gün geçtiDr nezaman gitmem gerekir çok karnım ağrıyor çok fazla hemde
Adetinz kaç gün geç
Henuz bilmiyorum ki geçen ay nezaman olduğumu unutum ondan dolayı bilmiyorumAdetinz kaç gün geçti
Kan testi verin en iyisi o zamanHenuz bilmiyorum ki geçen ay nezaman olduğumu unutum ondan dolayı bilmiyorum
Verdim kan testi 5000 bin çıktıKan testi verin en iyisi o zaman
Maşallah güzel artmş muayene oldunuz muVerdim kan testi 5000 bin çıktı
Utrasonda gözükmez diye gitmedim sağlık ocağına gitimMaşallah güzel artmş muayene oldunuz mu
Testhamilesin diye bağırıyor:))Ben ilk defa test yapıyorum ilk çocuğumda hiç teste çıkmadı ilk teste çıkıyor ben hamilemiyim 5 gun önce yaptım silik çıktı şimdi böyle çıktı