• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Syysty

Üye
Kayıtlı Üye
Bugun catlatma ignesi olusundan itibaren 13 gun gecti alt karin agrım vardi 3-4 gundur midemde eksiyordu esim bi test mi yapsan dedi ve yaptim cift cizgi cikti hemen ve bunun oncesinde kimyasal gebelik gecirmistim degerim 17.8 cikmasina ragmen asiri silik cikmisti bu sefer baya belirgin sizce ignenin etkisi olabilir mi

Eklentiler

• IMG20220112175439.jpg
    IMG20220112175439.jpg
    144,3 KB · Görüntüleme: 224
Bugun catlatma ignesi olusundan itibaren 13 gun gecti alt karin agrım vardi 3-4 gundur midemde eksiyordu esim bi test mi yapsan dedi ve yaptim cift cizgi cikti hemen ve bunun oncesinde kimyasal gebelik gecirmistim degerim 17.8 cikmasina ragmen asiri silik cikmisti bu sefer baya belirgin sizce ignenin etkisi olabilir mi
Merhaba 13 günde iğne etkisi kalmıyor benim doktorum bana 12 gün kan testi yap o gün anlaislir hamileysen dedi bende onu bekliyorum ama siz hamilesiniz sanırım gözünüz aydın doktora gidebildiniz mi?

Merhaba kızlar bakarmısınız yakınlaştırımca bi gölge görür gibiyim kasıkşaromda ara ara sancı var be göğüslerim şiş
Benimde kasıklarımda ağrı var fakat adet sancısı da benzer olduğu için kesin insan emin olamıyor o yüzden en iyisi kan testi yaptırmak inşallah hamileyizdir 🤲

Back
X