Hamile miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

muhabbetkusum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
190
90
Merhabalar arkadaşlar
Eşimle geri çekilme yöntemi uyguluyoruz.
Eşimle ben şu an ayrı şehirlerde olduğumuz için son ilişkimiz 25 kasım-4 aralık aralığında oldu.Son adeti ise 12 kasımda gördüm ve son adetimin üzerinden 47 gün geçti. Normalde döngüm 35 gün civarında oluyordu.Kasıklarım hafif hafif kasılıyor ve göğüslerimde hassasiyet var(ama göğsümde hassasiyet adet olmadan 7-8 gün önce başlar)
5 gün önce Bhcg 2.0 çıktı dün ve bugün idrar testlerim negatif çıktı.Geç döllenme olmuş olabilir mi dte düşünüyorum benzer durumda olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı ? Hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum.

Merhabalar arkadaşlar
Eşimle ben şu an ayrı şehirlerde olduğumuz için son ilişkimiz 25 kasım-4 aralık aralığında oldu.Son adeti ise 12 kasımda gördüm ve son adetimin üzerinden 47 gün geçti. Normalde döngüm 35 gün civarında oluyordu.Kasıklarım hafif hafif kasılıyor ve göğüslerimde hassasiyet var(ama göğsümde hassasiyet adet olmadan 7-8 gün önce başlar)
5 gün önce Bhcg 2.0 çıktı dün ve bugün idrar testlerim negatif çıktı.Geç döllenme olmuş olabilir mi dte düşünüyorum benzer durumda olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı ? Hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum.
geç döllenme olmuş olsa dahi bu kadar geç olabilir mi bilmiyorum. sat tarihimiz aşağı yukarı aynı hatta benimki sizden ilerde olmasına rağmen ben şimdi tahmini olarak ovülasyon dönemimdeyim. Bence drunuza danışmalısınız.

Merhabalar arkadaşlar
Beta 1.2 2 çıkıp hamile olduğunu sonradan öğrenenler var herşey olabiliyor bence idrar testiyle uğraşma kan ver olmazsa direk doktora çık en garanti

Benim 8.31 çıktı doktorum pozitif ama 2 gün sonra tekrar test yap dedi kafam karışık normal de ayın 8 de adet olmam gerekiyordu sonra 2 kere idrar testi yaptım silik çizgi bile çıkmadı acil hamile miyim sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X