O nasıl oluyor ki hiç bilmiyorumiki gün arayla kan ver , üstüne görüyor olabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O nasıl oluyor ki hiç bilmiyorumiki gün arayla kan ver , üstüne görüyor olabilirsin
İşte doktora güvendm ne bileyim kan testindede bişi çıkmadı öyle kullanmaya başladımTarlusali ben ikinci ayda gelmezse kullaniyordum.evlendikten sonra hic kullanmadim.yani uc dort gun gecikme hiiic bisey degil.yillardir pcoyum.3 ay gelmedigi olur.
Geç döllenme olunca bazen ilk haftada pozitif testi cikmayabiliyor. Hamile kalmış olabilirsin beta HCG 2 günde bir artış gösteriyor iki katına çıkıyor diye biliyorum sen 12 saat arayla yaptırmışsin. Özel doktor yok mu canım orada birde git oraya görün?Kizlar ben şimdi hamilemiyim öyleyse 8 gün önce testte neden çıkmadı yada kimyasal gebelik diyelim bu kadar düşük değerle hemen adet kanaması gibi baslarmi ne olduysa 8 gün içerisinde beta yükselmiş bugün ki kan testim dün kine gore düşük de değil çok çok fazlada değil aradan 12 saat bile geçmemişti tekrar yaptirdigimda
içme canım şekerine baktır öyle kullan geçmiş olsunZaten kullanmıyorum şuan üç dört gün kullandım tarlusal da dahil çok mide bulantısı olunca içmedim bidaha
Maalesef yok canım ya sadece bir devlet hastanesi var evet 12 saat arayla yaptım önce 8.9 sonra 9.2 çıktı 12 saat sonra mecburen gittim kanama olunca ama hamile değilsem kanama olunca değer dusmezmiydiGeç döllenme olunca bazen ilk haftada pozitif testi cikmayabiliyor. Hamile kalmış olabilirsin beta HCG 2 günde bir artış gösteriyor iki katına çıkıyor diye biliyorum sen 12 saat arayla yaptırmışsin. Özel doktor yok mu canım orada birde git oraya görün?
Saol canım işte çocuk düşünenlere böyle özellikle polistik overi olanlara veriyorlarmış insülin direnci içiniçme canım şekerine baktır öyle kullan geçmiş olsun
Canım bende de pco var, bende iki tüp bebek yaptırdım Doktor bana da vermişti ama insülin direncim yüksekti ondan verdi,şu an henüz gitmedim belki verir bilmiyorum ama dahiliye uzmanı bırak dedi çünkü içtiğimde daha çok düşüyor şekerimSaol canım işte çocuk düşünenlere böyle özellikle polistik overi olanlara veriyorlarmış insülin direnci için
Anladım canım geçmiş olsun bana herhangi bir kan testi uygulanmadan pco var dendi o yüzden hiç bilmiyorm değerlerimiCanım bende de pco var, bende iki tüp bebek yaptırdım Doktor bana da vermişti ama insülin direncim yüksekti ondan verdi,şu an henüz gitmedim belki verir bilmiyorum ama dahiliye uzmanı bırak dedi çünkü içtiğimde daha çok düşüyor şekerim
sen yine Aile hekiminde baktır canım şekerine en azından aklında kalmasınAnladım canım geçmiş olsun bana herhangi bir kan testi uygulanmadan pco var dendi o yüzden hiç bilmiyorm değerlerimi
Şuan kullanmıyorum canım beş gün falan kullandım mide bulantısı olunca Biraktim kandada test pozitf ama kanamam var ne olcak hiç bilmiyorumsen yine Aile hekiminde baktır canım şekerine en azından aklında kalmasın
kaç gün sürüyor kanaman ve çok mu geliyor?Şuan kullanmıyorum canım beş gün falan kullandım mide bulantısı olunca Biraktim kandada test pozitf ama kanamam var ne olcak hiç bilmiyorum
Bu sabah başladı evet çok fazlaydı Suan biraz daha azzaten 15 gün adet gecikmesi yaşadım daha dün bı idrar testi yapayım dedim çift çizgi çıktı hemen kan verdim 8.9 çıktı daha sevinemeden bu sabaha kanama oldu yine yaptırdım beta HCG 9.2 çıktı bu seferdekaç gün sürüyor kanaman ve çok mu geliyor?
canım stres yapma diyeceğim ama yapmadan da olmaz tabi dr gittinmi ilaç verdiermi peki,Bu sabah başladı evet çok fazlaydı Suan biraz daha azzaten 15 gün adet gecikmesi yaşadım daha dün bı idrar testi yapayım dedim çift çizgi çıktı hemen kan verdim 8.9 çıktı daha sevinemeden bu sabaha kanama oldu yine yaptırdım beta HCG 9.2 çıktı bu seferde
Evet acilden kadın doğuma yönlendirdiler zaten hayır ilaç vermedi testlerin pozitif dedi sadece Pazartesi tekrar gel dedi ama ben çok merak ediyorumcanım stres yapma diyeceğim ama yapmadan da olmaz tabi dr gittinmi ilaç verdiermi peki,
canım acil git progeston versnler ne olur ihmal etmeEvet acilden kadın doğuma yönlendirdiler zaten hayır ilaç vermedi testlerin pozitif dedi sadece Pazartesi tekrar gel dedi ama ben çok merak ediyorum
Vermiyorlar ki canım Burdada sadece bir hastane var doktor öyle hızlı konuştu ki sabah ne dediğini anlamadım bilecanım acil git progeston versnler ne olur ihmal etme
Allah korusun ya doktora da özellikle söyledim bu ilacı kullandım diye ama pek umursamadı gibiUmarim dusuk falan degildir. Tarlusal icmeniz beni korkuttu acikcasi. Kusmaniz ve ardindan gelen kanama. Bu ilaci dusuk yapmak icin kullananlarda olabiliyomus yani dusuge sebep olabilir.