Hamile miyim

gurbetkusu1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2021
23
7
3
28
Merhabalar yeni üyeyim her zaman yazılarınızı fikirlerinizi takıp ediyorum ve bende kendime fikir ediniyorum. 6 aylık evliyim bu ay bebek istedik ama çok bi bilgim yok kafam karışık 31 ekim de regl oldum 28 günde düzenli olarak görürüm aksamadan 5 Kasımdan itibaren denedik yumurtlama galiba o günlere de dikkat ederek yani aradan daha çok bi gün geçmedi 11 gün oluyor ben dayanamadım bugün kan testi verdim sonuç <5.0 çokmu acele etmişim reglime su an 10 gün var bekleyemedim fikileriniz ne bana yardımcı olur musunuz teşekkür ederim şimdiden

Eklentiler

• 16371610786617861694289055760340.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 68
10 gun kala kanda bıle cıkmaz negatf cıkmıs ama normal zaten suanda negatf cıkmAsı

Acele etmeyin gününün geçmesini bekle inşallah olur

Negatif diyen arkadaş doktor sanırım :) canım ben de 5 le öğrendim hamıleliğimi. Reglim geçmişti . İstersen iki gün sonra tekrarla istersen de reglini bekle sonuç 0.5 değil direk 5 sınırdasın .

Negatif diyen arkadaş doktor sanırım :) canım ben de 5 le öğrendim hamıleliğimi. Reglim geçmişti . İstersen iki gün sonra tekrarla istersen de reglini bekle sonuç 0.5 değil direk 5 sınırdasın .
Yanındaki küçüktür işaretini görmediniz sanırım. 5ten küçüktür yazıyor

Doktor degilim ama bende bir cok kere bu testten yaptirdim 5 in onunce kucuk işareti var ona göre yorum yaptim bazi laboratuvar lar 0,1 bazıları <2 bazilari <5 diye yazarlar negatif sonuclari

Bende öyle düşündüm 0'lı rakamlar değil diye ama hiç tecrübem yok bilmiyorum acaba geç döllenme olabilir mi diye düşündüm okuduğum yazılardan çok heves etmekte istemiyorum şuan reglimi beklicem 8 gün var yorumunuz için çok teşekkür ederim gözümü açıp okuyunca mutlu oldum güzel bi güne başladım hayırlı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…