Siz hamilemisiniz peki birşey daha sorucaktimBu isler belli olmuyor cnm adetinj bekle hamilelik belirtilerinin cogunu ben adetime yaklaşınca yaşarım. ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz hamilemisiniz peki birşey daha sorucaktimBu isler belli olmuyor cnm adetinj bekle hamilelik belirtilerinin cogunu ben adetime yaklaşınca yaşarım. ..
Benimde bat 25ti bende kan testi verdim 18 çıktı yarın tekrar yapıcam 2 günde bir bakılıyo ya inşallah sağlıkla ilerler Rabbim gönlünğze göre versinBAT 26.10.2021 bu tarihte HCG Yaptırdım 18,23 çıktı henüz doktora göstermedim ama korkmuyo değilim 2. hcg yi ne zaman yapmalıyım
Amiin inşallahh sonucunuzu bizimle de paylaşır mısınızzBenimde bat 25ti bende kan testi verdim 18 çıktı yarın tekrar yapıcam 2 günde bir bakılıyo ya inşallah sağlıkla ilerler Rabbim gönlünğze göre versin
Tabi paylaşırım Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallahAmiin inşallahh sonucunuzu bizimle de paylaşır mısınızz
Degilim cnmSiz hamilemisiniz peki birşey daha sorucaktim
Canım benim test sonucum 20 çıktı iki katına çıkmamış inşallah hayırlısı olur beni haberdar et sendeAmiin inşallahh sonucunuzu bizimle de paylaşır mısınızz
Bazılarında 72 saat sürüyormuş 2 katı çıkması ve bi kaç doktor 2 günde 1 hcg önermiyor bi arkadaşımla görüştüm 14müş doktor dış gebelik demiş 1 ay sonra gittiginde 5 hafta 4 günlük demişler güzel düşünelim hayırlısını isteyelim bende 1 hafta beklemeye karar verdim bakalımCanım benim test sonucum 20 çıktı iki katına çıkmamış inşallah hayırlısı olur beni haberdar et sende
İnşallah kalbim hep hayırlısından yana bakalım pazartesi günü doktora randevu aldım hemde devam ederse geçikmem 1 hafta olmuş olcak hayırlısı diyelim haber ver muhakkak Rabbim gönlüne göre versinBazılarında 72 saat sürüyormuş 2 katı çıkması ve bi kaç doktor 2 günde 1 hcg önermiyor bi arkadaşımla görüştüm 14müş doktor dış gebelik demiş 1 ay sonra gittiginde 5 hafta 4 günlük demişler güzel düşünelim hayırlısını isteyelim bende 1 hafta beklemeye karar verdim bakalım
Ya bi şey sorcam ayın 18 de benim yumurtam çatladı o ağrıyı da çok fena bi şekilde hissettim ayın 19 da da kontrolüm vardı ultrasonda gördük çatladığını pazartesi yani kasımın 1 test yap dedi ayın 25 den itibaren her gün ara ara kaşık ağrım bel ağrısı arada göğsüm sızlar gibi bi şey oluyo bugün sabah bisküvi yemiştim uyudum uyandım ağzım tatlı tatlı değişik bi tat vardı su içtim 1 kaç kere ama hala az da olsa o tat var şuan da hala hissediyorum karnım hafif şiş adet dicem ams daha adetime kasımın 6 da o ağrıyı kaşıkta ve karnımın altında sizce tutar kı benim umudum kalmadı artık belirti aramak da istemiyorum ama bunları boşuna yaşamış olmak da istemiyorum nadiren bacak ağrısı bi ara çok üşüyordum bide evin içi yanıyo ben eşime üşüyorum diyodum Ayaş ölçüyoruz normalBu isler belli olmuyor cnm adetinj bekle hamilelik belirtilerinin cogunu ben adetime yaklaşınca yaşarım. ..
Erken adet olabilirsin. Kesin sonucu adetin geçince görebilirsin. Adetini bekle cnmMerhaba ben yeni üyeyim normalde adet olacağım gün karın ağrısı çekerim adetime 2 gün var ve 4 gündür karın ağrısı yaşıyorum ara ara .hafif pembemsi bir akıntım oldu 2 defa farkettim acaba hamiş olabilir miyim bugün test yptım negatif çıktı yada ben tam beceremedim bu test olayını ilk defa şu erken gebelik testlerindendi
Gunleri degerlendirdiniz mi. .Ya bi şey sorcam ayın 18 de benim yumurtam çatladı o ağrıyı da çok fena bi şekilde hissettim ayın 19 da da kontrolüm vardı ultrasonda gördük çatladığını pazartesi yani kasımın 1 test yap dedi ayın 25 den itibaren her gün ara ara kaşık ağrım bel ağrısı arada göğsüm sızlar gibi bi şey oluyo bugün sabah bisküvi yemiştim uyudum uyandım ağzım tatlı tatlı değişik bi tat vardı su içtim 1 kaç kere ama hala az da olsa o tat var şuan da hala hissediyorum karnım hafif şiş adet dicem ams daha adetime kasımın 6 da o ağrıyı kaşıkta ve karnımın altında sizce tutar kı benim umudum kalmadı artık belirti aramak da istemiyorum ama bunları boşuna yaşamış olmak da istemiyorum nadiren bacak ağrısı bi ara çok üşüyordum bide evin içi yanıyo ben eşime üşüyorum diyodum Ayaş ölçüyoruz normal
EvetGunleri degerlendirdiniz mi. .
Son durumun nedir cnmYa bi şey sorcam ayın 18 de benim yumurtam çatladı o ağrıyı da çok fena bi şekilde hissettim ayın 19 da da kontrolüm vardı ultrasonda gördük çatladığını pazartesi yani kasımın 1 test yap dedi ayın 25 den itibaren her gün ara ara kaşık ağrım bel ağrısı arada göğsüm sızlar gibi bi şey oluyo bugün sabah bisküvi yemiştim uyudum uyandım ağzım tatlı tatlı değişik bi tat vardı su içtim 1 kaç kere ama hala az da olsa o tat var şuan da hala hissediyorum karnım hafif şiş adet dicem ams daha adetime kasımın 6 da o ağrıyı kaşıkta ve karnımın altında sizce tutar kı benim umudum kalmadı artık belirti aramak da istemiyorum ama bunları boşuna yaşamış olmak da istemiyorum nadiren bacak ağrısı bi ara çok üşüyordum bide evin içi yanıyo ben eşime üşüyorum diyodum Ayaş ölçüyoruz normal
Evet ama adet oldum canım yarın kontrol var aşılama olcamGunleri degerlendirdiniz mi. .