• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

hilal0607

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
34
14
3
27
Adet günüm yarın yani 27 Ekim hala adet olmadım ayaklarım aşırı derecede üşüyor çok az bugün mide bulantim oldu. Kasıklarımda dün ağrı vsrdi aslında ağrı olduktan sonra hemen adet olurum ama hala olmadım avuçlarım terliyor. Göğüslerim de 2 günlük bı ağrı oldu ve geçenlerde aşırı gaz sebebiyle doktora gittim sırtım falan çok ağrıyordu oda yediğine içtiğini dikkat et falan dedi çok irdelemedi yani. Birde bu ay içinde çok kötü soguk algınlığı yaşadım 4 gün falan iyilesemedim doktora gittim ilaç verdi 2 gün kullandım sonra iyi olunca bıraktım birazda hamileyimdir belki zararı olmasın diye bıraktım . Ve usutmek gibi ağrı değil ama 1 haftadır karnıma 10 saniyelik agrilar giriyor sizce hamilemiyim? Test yapsam çıkar mı

Bat yarınmış zaten hala adet olmadım demek için erkek değil mi? Gebelik belirtileri bu kadar erken ortaya çıkmaz genelde ama siz test yapın isterseniz yine de. Silik de olsa gözüküyor bazen.

Adet günüm yarın yani 27 Ekim hala adet olmadım ayaklarım aşırı derecede üşüyor çok az bugün mide bulantim oldu. Kasıklarımda dün ağrı vsrdi aslında ağrı olduktan sonra hemen adet olurum ama hala olmadım avuçlarım terliyor. Göğüslerim de 2 günlük bı ağrı oldu ve geçenlerde aşırı gaz sebebiyle doktora gittim sırtım falan çok ağrıyordu oda yediğine içtiğini dikkat et falan dedi çok irdelemedi yani. Birde bu ay içinde çok kötü soguk algınlığı yaşadım 4 gün falan iyilesemedim doktora gittim ilaç verdi 2 gün kullandım sonra iyi olunca bıraktım birazda hamileyimdir belki zararı olmasın diye bıraktım . Ve usutmek gibi ağrı değil ama 1 haftadır karnıma 10 saniyelik agrilar giriyor sizce hamilemiyim? Test yapsam çıkar mı
Bu isler belli olmuyor cnm adetinj bekle hamilelik belirtilerinin cogunu ben adetime yaklaşınca yaşarım. ..

Evet erken belki ama ağrım olunca olurum normalde o yüzden biraz şüphelendim bekleyeceğim yarın olmazsam yaparım test hep günü gününe olurum normalde

Dünden beri ayaklarımı isitamiyorum hiç patikle uyudum gece ve hala hiç ayağımdan çıkarmadım çünkü daha ısınmadi bı arada çok uyuyordum cidden hoş şuanda uyuyorum ama bilmiyorum bakalım 🤦

Dünden beri ayaklarımı isitamiyorum hiç patikle uyudum gece ve hala hiç ayağımdan çıkarmadım çünkü daha ısınmadi bı arada çok uyuyordum cidden hoş şuanda uyuyorum ama bilmiyorum bakalım 🤦
Ayni ben. Vallahi gece çorapla uyudum ayaklarım buz gibi. Bugün bat ama adet olmadım daha adet ağrısı gibi ağrı var. Göğüsler hassas şiş. Bel ağrısı bacak ağrısı. Bugün sabah test yaptım negatifti. Geç döllenme umidiyle bekliyorum

Bende de adet ağrısı gibi ağrı başladı dün ama yok bişey bugünde bı kere ağrıdı yine yok akıntım çok fazla ve sürekli tuvalete gidiyorum bugün baya arttı bilmiyorum ya bende yarın yapacağım test bakalım ne olacak kasık ağrım hep devam ediyor

Bende de adet ağrısı gibi ağrı başladı dün ama yok bişey bugünde bı kere ağrıdı yine yok akıntım çok fazla ve sürekli tuvalete gidiyorum bugün baya arttı bilmiyorum ya bende yarın yapacağım test bakalım ne olacak kasık ağrım hep devam ediyor
Belirtiler çok benzer birbirine adet ve hamilelikte .

6 gün öncesinden bile uygulanır diye yazan biraz daha pahalı testler var olmadi ondan alırsınız içiniz rahat eder ki sizin gününüz gelmis yapabilirsiniz 🥰🥰🥰

Hayirlisi olsun inşallah

Akıntı varsa büyük ihtimal gebeliktir bende akıntı yok

Birde bilmiyorum ama bazı kişilerde yorumlarda okumuştum hamile olduğumu rüyamda gördüm hamileyim falan yazanda olmus bende 3 gün önce rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu ama ben bekliyorum adet günümü inatla bilmiyorum tabi gördüm diye olacak bişey yok 😌 tabi insalllah olmuştur ama

BAT 26.10.2021 bu tarihte HCG Yaptırdım 18,23 çıktı henüz doktora göstermedim ama korkmuyo değilim 2. hcg yi ne zaman yapmalıyım

Birde bilmiyorum ama bazı kişilerde yorumlarda okumuştum hamile olduğumu rüyamda gördüm hamileyim falan yazanda olmus bende 3 gün önce rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu ama ben bekliyorum adet günümü inatla bilmiyorum tabi gördüm diye olacak bişey yok 😌
BAT 26.10.2021 bu tarihte HCG Yaptırdım 18,23 çıktı henüz doktora göstermedim ama korkmuyo değilim 2. hcg yi ne zaman yapmalıyım
2 günde bir 2 katına çıkmalı diye biliyorum ben

Back