Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim ???
- Konu Sahibi demeter95
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilemiyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Ağustos 2021
- 177
- 70
- 48
- 27
Teste göre evet hayırlsıı olsunHerkese Merhabaaa
Adetime 2 gün var dün gece pembe bi lekelenme oldu ama devamı gelmedi sabah test yaptım ikinci çizgi silik . Sizce hamile miyim
- 15 Aralık 2020
- 1.131
- 1.420
- 83
- 26 Ocak 2013
- 105
- 53
- 98
Kan testi en kesin çözüm canım şuan için. Değerlerine göre hareket edersin. Ama şuan var görünüyor :)Yanılma payı var mı sizce ümitlenenilir miyim yoksa erken mi
Yaklaşık iki buçuk yıldır çok teşekkür ederim umarım doğrudurHemen bu şekilde çıktıysa hamile gibi görünüyorsun canım ama kesin blgi için kan testi yaptır :) Allah kucağına almayı nasip etsin. Ne kadar süredir deniyordunuz
Kan vermeyi düşündüm bugün ama belki çıkmaz diye beklemeye karar verdim ilimizin de vardır inşallahBen de daha ince çizgi var adetime 5 gün vardı çünkü çoğu kişi hamile olduğumu düşünüyor. Senin ki daha net adet günün geçince kan vermelisin bence
Çok teşekkür ederimKan testi en kesin çözüm canım şuan için. Değerlerine göre hareket edersin. Ama şuan var görünüyor :)
- 6 Ağustos 2021
- 177
- 70
- 48
- 27
İnan ben de zor duruyorum ama adet günü gelmeden yükselmeyen idrarda pozitif kanda negatif gören arkadaşım vardı sonradan yükseldi o yüzden gitmek istemiyorumKan vermeyi düşündüm bugün ama belki çıkmaz diye beklemeye karar verdim ilimizin de vardır inşallah
Ayyy bunda çıktıysa kanda hayli hayli çıkar hamile isen ama yine de bekleyebilirsen biraz bekleKan vermeyi düşündüm bugün ama belki çıkmaz diye beklemeye karar verdim ilimizin de vardır inşallah
- 26 Ocak 2013
- 105
- 53
- 98
Bende gebe kalmak istiyorum dua edin banada :) İki buçuk yılın ardından normal yolla mı oldu yoksa tedavi uyguladınız mı? Benim 9 ay oldu deniyoruzÇok teşekkür ederim
- 6 Ağustos 2021
- 160
- 240
- 18
Hayırlı olsun diyelim şimdidenHerkese Merhabaaa
Adetime 2 gün var dün gece pembe bi lekelenme oldu ama devamı gelmedi sabah test yaptım ikinci çizgi silik . Sizce hamile miyim
- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.167
- 63
Biraz bekleyeceğiz artık o zamanİnan ben de zor duruyorum ama adet günü gelmeden yükselmeyen idrarda pozitif kanda negatif gören arkadaşım vardı sonradan yükseldi o yüzden gitmek istemiyorum
Çok teşekkür ederimBenimde böyle ince çizgi çıkmıştı hamilesiniz tebrikler
Normal daha bişeye başvurmamıştık . Ben hep dua ediyorum zaten Rabbim isteyen herkese nasip etsinBende gebe kalmak istiyorum dua edin banada :) İki buçuk yılın ardından normal yolla mı oldu yoksa tedavi uyguladınız mı? Benim 9 ay oldu deniyoruz
İnşallah vardır sağolunAyyy bunda çıktıysa kanda hayli hayli çıkar hamile isen ama yine de bekleyebilirsen biraz bekle
- 7 Haziran 2020
- 107
- 26
- 48
- 29