Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0-484 derken ? Sonuç 484 mü yani?Merhaba doktora gittim kan aldırdım ve kan değerim 0-484 hcg doktor hamile olduğumu söyledi ve 1 hafta sonra kadın doğuma yönlendirdi sizce de hamile miyimdir
0-484 derken ? Sonuç 484 mü yani?
YAnlis gormustur belki negatif malesefEki Görüntüle 2842698 Bu şekilde anlamadım bence değilim
Yani bazı sorular gerçekten komikMerhaba doktora gittim kan aldırdım ve kan değerim 0-484 hcg doktor hamile olduğumu söyledi ve 1 hafta sonra kadın doğuma yönlendirdi sizce de hamile miyimdir
Bence komik değil. Size tepki için demiyorum da 0,484 değerle hamile olunabiliyor mu da ? İlk defa görüyorumYani bazı sorular gerçekten komik
0, 484 1'in altında bir sayı olduğu için gebeliğin negatif olduğunu gösterir.Bence komik değil. Size tepki için demiyorum da 0,484 değerle hamile olunabiliyor mu da ? İlk defa görüyorum
Evet normalde öyle ama doktor hamile olduğunu söylemiş işte. Kafa karıştıran da bu0, 484 1'in altında bir sayı olduğu için gebeliğin negatif olduğunu gösterir.
Kafa karışacak nir durum yok bence. Muhtemelen karıştırdı. Başka doktora giderdim şahsenEvet normalde öyle ama doktor hamile olduğunu söylemiş işte. Kafa karıştıran da bu
Koca doktorun karıştırması da bi garip. Başka bi doktor en iyisi bence deKafa karışacak nir durum yok bence. Muhtemelen karıştırdı. Başka doktora giderdim şahsen