- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
- Konu Sahibi Beklenmedikcevap
-
Benimde aynı agrım olmustu dediğin akıntının aynı olmustu canım inşallah belirtilerin yanıltmaz seniMerhaba kizlar adetim gecikti ama kasiklarim cok agriyor belim cok agriyor bugun goguslerimdede sislik ve agri var sabahta adet oldum sandim lavaboya gittigimde beyaz yapiskan bi akinti vardi sizce bunlar hamilelik belirtisimi
Ay insallah ya 2 yildir her ay test yaptigim icin bu ay biraz daha bekliycem ama bu yasadiklarim ilk defa basima geliyo adetimde hic belim gogsum agrimazdi hayirlisi insallahBenimde aynı agrım olmustu dediğin akıntının aynı olmustu canım inşallah belirtilerin yanıltmaz seni
Tebrik ederim canim benim adetim 1 haftadir geciyorBenimde akıntım olmuştu regl bekliyorum hamile olduğumu 1 gün gecikince öğrendim
Eczaneden alıp Bir test yapın
Hayir,3 aydir duphaston kullaniyodum 15 gunde adet oluyodum bu ay biraktim ama normal adet dongum 28-32 gun arasinda oluyodumNormalde de 1 hafta gecikir miydi?
E normalde boyle olmuyorsa bir test yapin benceHayir,3 aydir duphaston kullaniyodum 15 gunde adet oluyodum bu ay biraktim ama normal adet dongum 28-32 gun arasinda oluyodum
Tesekkur ederim belki bugun yaparimE normalde boyle olmuyorsa bir test yapin bence
İnşallahh canım benimAy insallah ya 2 yildir her ay test yaptigim icin bu ay biraz daha bekliycem ama bu yasadiklarim ilk defa basima geliyo adetimde hic belim gogsum agrimazdi hayirlisi insallah
Simdi yaptim negatif cikti canimE normalde boyle olmuyorsa bir test yapin bence
Simdi test yaptim negatif cikti maalesefBenimde aynı agrım olmustu dediğin akıntının aynı olmustu canım inşallah belirtilerin yanıltmaz seni
Fotosunu bi yukleyin burayaSimdi yaptim negatif cikti canim
1 hafta gecikme yeterli bir bekleme süresi. Daha fasla beklemeyin. Dış gebelik gibi riskli bir durum var. Gidin test alin. Pozitif cikarsa muayene olun.Biraz daha beklemek istiyorum cunku her ay test yapip asiri uzuluyorum
Yaa üzüldüm canım ama Allah tan ümit kesilmez rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sanadaSimdi test yaptim negatif cikti maalesef
İnşallah canım yapıcak bişey yokYaa üzüldüm canım ama Allah tan ümit kesilmez rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?