- 27 Kasım 2020
- 107
- 45
- 18
- 27
- Konu Sahibi Umudumiz var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım tebrikler kan testi yaptır hemenKizlar adetli olsaydım 3 . Günüm bugün teste böyle cikiyor bundan 2 3 ay once dış gebelik geçirdim tekrar aynısı olur mu diye korkuyorum dış gebeligim soldyadi bu ay sağ tarafta yumurtam hamilemiyimdir sizce
Hayırlı olsun canım.Biz doktor kontrolü altında eşimle birlikte olduk 15 ocakta ilk bebeğin döllenme ve rahime düşme sureci de var şuan gitsem doktora kese görünmez diye düşünüyorum bu yandannda. Ayni korkum var ya tekrsr dış gebelik diye
İnslalah çok teşekkür ederim gerçekten Allah bana kucama almayı nasip etsin insallajHayırlı olsun canım.Korkmayın bir kez başınıza gelmiş hep aynı olacak die bişey yok ki. Rahatlatın kendinizi allaha sığının tadını çıkarın.
Kuzum hayırlı olsun tebrikleeerrrrKizlar adetli olsaydım 3 . Günüm bugün teste böyle cikiyor bundan 2 3 ay once dış gebelik geçirdim tekrar aynısı olur mu diye korkuyorum dış gebeligim soldyadi bu ay sağ tarafta yumurtam hamilemiyimdir sizce
Canımm hamilesinnKizlar adetli olsaydım 3 . Günüm bugün teste böyle cikiyor bundan 2 3 ay once dış gebelik geçirdim tekrar aynısı olur mu diye korkuyorum dış gebeligim soldyadi bu ay sağ tarafta yumurtam hamilemiyimdir sizce
Hayırlı olsun hamilesinizKizlar adetli olsaydım 3 . Günüm bugün teste böyle cikiyor bundan 2 3 ay once dış gebelik geçirdim tekrar aynısı olur mu diye korkuyorum dış gebeligim soldyadi bu ay sağ tarafta yumurtam hamilemiyimdir sizce
Doktorum haftaya salı günü gelmemi söyledi inslalah tek duam kesem görünür ve kucağıma alırımHayırlı olsun hamilesinizikinci çizgi bayağı net çıkmış. Allah’ın izniyle bebeğinizi kucağınıza alırsınız korkmayın. Hastaneye gidip kan verin bence
Vereceğim en yakın zamanda çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinCanımm hamilesinnAllahım sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere de kan testi ver yakın zamanda
![]()
Sonucunuz nedir inşallah müjdeli haberdirKuzum hayırlı olsun tebrikleeerrrrbence kan testi ver için rahatlasın Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben de bugün kan verdim
![]()