• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Umudumiz var

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
107
45
18
27
Kizlar adetli olsaydım 3 . Günüm bugün teste böyle cikiyor bundan 2 3 ay once dış gebelik geçirdim tekrar aynısı olur mu diye korkuyorum dış gebeligim soldyadi bu ay sağ tarafta yumurtam hamilemiyimdir sizce

Eklentiler

• IMG_20210202_153917.webp
    IMG_20210202_153917.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 22
Kizlar adetli olsaydım 3 . Günüm bugün teste böyle cikiyor bundan 2 3 ay once dış gebelik geçirdim tekrar aynısı olur mu diye korkuyorum dış gebeligim soldyadi bu ay sağ tarafta yumurtam hamilemiyimdir sizce
Hamilesin canım tebrikler kan testi yaptır hemen

Biz doktor kontrolü altında eşimle birlikte olduk 15 ocakta ilk bebeğin döllenme ve rahime düşme sureci de var şuan gitsem doktora kese görünmez diye düşünüyorum bu yandannda. Ayni korkum var ya tekrsr dış gebelik diye

Biz doktor kontrolü altında eşimle birlikte olduk 15 ocakta ilk bebeğin döllenme ve rahime düşme sureci de var şuan gitsem doktora kese görünmez diye düşünüyorum bu yandannda. Ayni korkum var ya tekrsr dış gebelik diye
Hayırlı olsun canım.❤️ Korkmayın bir kez başınıza gelmiş hep aynı olacak die bişey yok ki. Rahatlatın kendinizi allaha sığının tadını çıkarın.

Kuzum hayırlı olsun tebrikleeerrrr ♥️ bence kan testi ver için rahatlasın Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben de bugün kan verdim🙈❣️

Canımm hamilesinn🙏🏻😍 Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere de kan testi ver yakın zamanda🎈

Hayırlı olsun hamilesiniz 😊 ikinci çizgi bayağı net çıkmış. Allah’ın izniyle bebeğinizi kucağınıza alırsınız korkmayın. Hastaneye gidip kan verin bence

Back
X