Hamile miyim

Felaketbyn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
3
1
1
26
Merhaba arkadaşlar adet görmem gerekn tarihte kahverengi lekelenmem oldu ve sadece lavaboya gittiğimde geliyordu afedersiniz ama pedim hiç dolmadı bazen sadece peçeteye geliyordu. Ve üç gün sürdü. Aradan iki hafta geçti adet olmadım test yaptım ve silik bir çizgi çıktı. Ve göğüslerim hem çok şişti ve sızlama şeklinde ağrımaya başladı sizce hamile miyim

Kan testi yaptirsaniz ... Biz hamile ya da değilsiniz diyince mi ikna olacaksınız. İhtimal var.
Pazartesi baktıtıcam ama uzun süredir kafam karıştı ve burdan konuşulan konulara baktıkça kendim gibilerini gördükçe sorim rahatlarım belki diye düşündüm sadece

Pazartesi baktıtıcam ama uzun süredir kafam karıştı ve burdan konuşulan konulara baktıkça kendim gibilerini gördükçe sorim rahatlarım belki diye düşündüm sadece
Baktır hiç belli olmuyor bu işler kaset testle...hakkında hayırlısı olsun inşallah

Baktır hiç belli olmuyor bu işler kaset testle...hakkında hayırlısı olsun inşallah
İnşallah vardır sağlıklıdır. Burda tecrübeli çok anne ve anne adayı var çoğu şeyi yeni öğreniyorum aklıma ilk başta hamilelik bile gelmemişti. Evlenmeden önce adetlerimde çok düzenliydi böyle olunca şaşırdım Bı araştirim dedim hamilelik belirtisi olarak görünce düşünmeye başladım.

Merhaba adetim 6 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı sadece göğüs hassasiyetim ve şişkinliğim arttı başına böyle bir şey gelip kanda pozitif çıkan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…