• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kelebek11111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
8
4
1
32
Merhaba 28 eylülde esimle birlkte olduk 2 Ekim de raahtsızlandıgım icin hastsneye gittim kan ve idrar testi yaptrdm. Bete hcg 6 13 cıktı. Sizce hamilemiyim yarın tekrsr gidecegim degerimde degisiklik olup olmadıgnı ögrenmek için. Bu deger 1 haftalık hamilelik icin normal ni deger mi aranızda erken farkeden ve bu degerle karsılasan oldumu tesekkür ederim.

Hamile olabilirsin tabi sonuçta beşten büyük.bugunde kan ver iki gün sonra daha kan ver sürekli artış varsa tamamdır Allah'ın izniyle.

6 günde var arada ne ara döllenmiş tutunmuş. Ondan önceki bi ilişkiden olmasın canım? Katlanmayı takip et hamilelik var görünüyor bu değerle

Kardeşimin de ilk Beta hcg si 9 du şu an 7 haftalık hamile düşük diye Dr u korkmuştu ama sürekli arttı değeri bir sıkıntı olmadı çok şükür

6 günde var arada ne ara döllenmiş tutunmuş. Ondan önceki bi ilişkiden olmasın canım? Katlanmayı takip et hamilelik var görünüyor bu değerle

Ondan önceki haftalardada birlktelk oldu ben biraz fazla merak ettigim icin evde de srekli test yapyrum. Testte negatif görnyr ama beta hcg 6. 13 cktı yarın dr tekrr grnecgim insallah yükselir degerim🙏 dr. Net bir sey demedi bnaa olablrsin de olmayabilrsin de diyor sanırım ümitlendrmek istemedi. Eger artarsa cok erken farketmiş olacagımı belrtti. İdrarda ve kanda enfeksiyon tespt edildi. Benim sol kasıgımda ve belimde siddetli agrım oldu dün inşallah yerlesme agrısı flaandr

Benimde ilk beta 9 ile öğrendim. 60-141 olarak ilerledi 😊
Umarım benimde ötle olur🙏cok heyecanlıyım yarın tekrsr dr gidecegim. Siz 9 la ögrendiginizde ilskiye grme zamanınız bnm gibi 1 haftalık falan mıydı peki. 6 cok sınırda oldugu icin cok korkyrum insallah bende hamileyimdir😔

Umarım benimde ötle olur🙏cok heyecanlıyım yarın tekrsr dr gidecegim. Siz 9 la ögrendiginizde ilskiye grme zamanınız bnm gibi 1 haftalık falan mıydı peki. 6 cok sınırda oldugu icin cok korkyrum insallah bende hamileyimdir😔
Cok az da olsa normal değer aralığında değil artması önemli inşallah hamilesindir canım 🙏🤗

Evet canım 7-8 gün olmuştu yumurtlama dönemimden. Hatta kadın doğuma gittim olumsuz birşey demedi ama bana çok üzüldü hamileliğini uzatmışsın çok erken öğrenmişsin demişti ☺️ Hadi inşallah seninki de öyle olur çok erken öğrenmiş olursun 🥰

Benım kuzenım 5 le öğrendi bir hafta vardı adetine şimdi 4 aylık bi paşa sı var

Merhaba 28 eylülde esimle birlkte olduk 2 Ekim de raahtsızlandıgım icin hastsneye gittim kan ve idrar testi yaptrdm. Bete hcg 6 13 cıktı. Sizce hamilemiyim yarın tekrsr gidecegim degerimde degisiklik olup olmadıgnı ögrenmek için. Bu deger 1 haftalık hamilelik icin normal ni deger mi aranızda erken farkeden ve bu degerle karsılasan oldumu tesekkür ederim.
kan degerine göre hamilesin regl günün ne zamn geçtimi geçmedimi benim reglime 8 gün kala degerim 3,19 du adet geçtikten 2 gün sonra tekrar yaptırdım 1205 çıkmıştı

Evet canım 7-8 gün olmuştu yumurtlama dönemimden. Hatta kadın doğuma gittim olumsuz birşey demedi ama bana çok üzüldü hamileliğini uzatmışsın çok erken öğrenmişsin demişti ☺ Hadi inşallah seninki de öyle olur çok erken öğrenmiş olursun 🥰
Tesekkür ederim inşallah❤️

Ysrın sabah dr gidiyrum tekrar umarım yarın size artısı yazarım 🙏🙈
Canım bende kadın doğuma gitme sağlık ocağına git ben gittim valla bişey yapmadı 🤣 Folik asit başlayalım dedi ben başlamıştım 1gün önceden dedim diğer vitamin hormon vb tahlillere keseyi görünce bakıyo. Bana doktor üzüldü hamileliğini çok uzatmışsın dedi 🤣 Hatta bir hastasını anlattı hayatımda en kısa hamileliği yaşadı dedi. Kadının 12-13 yıldır çocuğu olmamış sonra doktora gelmiş normal muayeneye kucağında 4-5 aylık bebekle evlatlık almış doktora baktık olmuyo hocam evlatlık aldk normal muayeneye geldim demiş. Doktor ultrasona almış kadın 7 aylık hamileymiş.🤣

Canım betanın bu kadar küçük olmasının sebebi çok erken beta bakılmış olmasından kaynaklanıyor bence😊 iki gün sonra tekrar beta baktırıp teyit edin.. Başka bir yolu yok maalesef ne dersek yalan olur.. Ama bence hamilelik var..

Merak edenler icin, beta degerim 1.45 düşmüş bugün kanamam oldu hamile degilim ... 😔

Merak edenler icin, beta degerim 1.45 düşmüş bugün kanamam oldu hamile degilim ... 😔
Sıkma canını canım arkadaşım özellikle vücut sağlıksız gebeliklerde embriyoyu kabul etmiyor bendede kaç kere oldu aslında sukretmemiz gereken bir özellik tabı biz duygusal davranıyoruz ama insallah bir dahaki ay bize güzel hayırlı haberlerinle gel.sap sağlıklı hayırlı evladin olsun inşallah :KK200:Allah var gam yok

Back