• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

kubra08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2020
24
10
3
30
Kızlar adetim 5 gün gecikti. Testim aşağıdaki gibi sizce hamile miyim ?
Kızlar doktora gittim. Kan testi sonucunu bekliyorum. Aklıma takılan şey kese oluşmamış. Daha çok küçük dedi doktor. Ama kafam karıştı. Bi sıkıntı yoktur dimi ?
Kan sonucum 560 çıktı peki bu normal mi ?

Eklentiler

• 7C5BE4DA-DC00-4BC4-A9BC-A3FF76B8E8D1.webp
    7C5BE4DA-DC00-4BC4-A9BC-A3FF76B8E8D1.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Bariz çift çizgi, tebrikler 🤩💐

Bebek ben burdayım diye bağırıyor 😃
Hayırlı olsun

Silik çizgi bu değil canım, bu bildiğin 2.çizgi🤗

Peki bugün doktora gittim kese görünmedi. Demekki çok küçük ve yeni kan sonucunu bekliyorum. Daha çıkmadı. Kesenin görülmemesi normal mi?
Normal tabi ki. Genelde beta hcg 5000 lerde iken kese görünüyor daha ikinci çizgi bile tam kırmızı değilken ( kanda artış yeni yeni başlamış demek oluyor bu) kese görünmez zaten

Peki bugün doktora gittim kese görünmedi. Demekki çok küçük ve yeni kan sonucunu bekliyorum. Daha çıkmadı. Kesenin görülmemesi normal mi?
Tabii ki, çok normal demek ki yaklaşık 4-5 haftalık. 10 gün sonra gidersen duyarsın Allahın izniyle 🤩 folik asite başla sen bu arada

Kızlar doktora gittim. Kan testi sonucunu bekliyorum. Aklıma takılan şey kese oluşmamış. Daha çok küçük dedi doktor. Ama kafam karıştı. Bi sıkıntı yoktur dimi ?
Bebek burdayım diyor🌸 tebrik ederim kese için çok erken betanızın 4-5binlerde olmadı gerekiyo o zaman bile ultrasonda minicik bişey görünüyo acele etmeyin doktorunuza danışarak ilaçlarınıza başlayın kan sonucunuz bu teste göre binlerde çıkacaktır mutluluğun tadını çıkarın☺️😍

Bebek burdayım diyor🌸 tebrik ederim kese için çok erken betanızın 4-5binlerde olmadı gerekiyo o zaman bile ultrasonda minicik bişey görünüyo acele etmeyin doktorunuza danışarak ilaçlarınıza başlayın kan sonucunuz bu teste göre binlerde çıkacaktır mutluluğun tadını çıkarın☺😍
Kan sonucum 560 çıktı bakalım şimdilik bi sıkıntı çıkmadı 😊

Kan sonucum 560 çıktı peki bu normal mi ?

çizgi çok silik, ben göremiyorum cnm,
adetin bi 20 Gün daha geçsin sonra yine tekrarla,
hatta iyice emin olman için bi 4 ay sonra tekrar tekrarla testi at cnm,
:işsiz:

Back