Hamile miyim

Yumurtşuyorsunu

Yumurtluyırsunuz hanfendi Yumurtluyırsunuz. Bazen gerçekten okuduklarıma şaşırıyorum
Hanımefendi şaşırıyosanız okumayın o zaman bu baaşlıkları herkesin fotosuna yorum atmışsınız gergin gergin insanlar bilmedikleri için paylaşıyolar küçümser gibi davranmayın. Böyle konuları herkese açamıyoruz doğal olarak burda tanımadığımız insanlarla paylaşım yapıyoruz. Lütfen rahatsız oluyosanız okumayın insanları da germeyin bi zahmet...

Haklısınız niye karışmıyorum ki. Bende 8 yıl burada belirti saçmalıklarını okuyup bunların hiçbirinin belirti olmadığını anlayınca hamile kaldım. Yardım kabul etmiyor ısrarla biz belirti arayıp kendimizi strese sokup hamile kalmamızı engelleyecez diyorsanız buyrun arayın. Haklısınız sizde

Kimse size zorla okutmuyor değil mi ? Bazı şeyleri söylemenin bi uslubu vardır. Ama siz herkese bu şekilde cevap veriyosunuz. Ben biraz kaba olduğunuzu düşünüyorum.. Hamilesiniz daha fazla tatışmak istemem burdaki çoğu insan bende dahil hayalini yaşıyorsunuz. Lütfen biraz sakin olun burdaki insanların da duyguları var. Bu platformda bilgi alışverişi üzerine ben size negatife pozitif deyin demiyorum zaten.

İdrar yolunda enfeksiyon olablır bi baktırın belırtıler onu gosterıyor

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben geçen ayın 26. Çatlatma iğnesi yaptırdım adet olmadım şuan 9 günüm gecikiyo kan testi verdim 5 gün önce 451 çıktı ve doktora gittim net bişey demedi bana bende dayanamadım bugün yine yaptırdım kan testi 2170 çıktı sizce hamilemiyim acaba hastaneye gitsem kese görünür mü

Baya yüksek değerin doktoruna gidip gorunmen lazm

Sizin anlattiginiz sey sanki yumurtlama gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…