• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sedefyas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
35
3
1
25
Mayıs 2 de ilişkim oldu eşimle normalde adetim cok düzenli gününde olur ve adet olduğumda kanamam hemen başlar lekelenme bile olmaz mayıs 20 de adet olmam gerekiyrdu 17 mayısta kahverengi pembemsi leke geldi 3. Günüm benim arada gelip duruyır günde bir defa falan sizce hamile miyim

Test negatif cıktı cevremdekiler yerleşme kanaması olabilşr en iyisi dediğiniz gibi kan testi

Yok ben değilim güxelce gelip soru sordum senin verdiğin cevaba bak
O zaman seni yeni kabul edip yanıtlıyorum. Vardı aynı durumda fake biri. Reglin sökülemiyor. Bir iki güne tam gelir. Ama bebek planın varsa elinin altında gebelik testi bulundur şüpheli durumlarda yaparsın.

O zaman seni yeni kabul edip yanıtlıyorum. Vardı aynı durumda fake biri. Reglin sökülemiyor. Bir iki güne tam gelir. Ama bebek planın varsa elinin altında gebelik testi bulundur şüpheli durumlarda yaparsın.
Bebek düşünüyoruz hatta ovülasyon testini yapıcaktım bu ay yani içimde umut yok hayatımda hiç yaşamadığım bir olay normalde adet olurım hemen böyle de olunca aklıma geldi cünkü bide bebek istediğimiz için aklıma takıldı test yaptım negatif

Bebek düşünüyoruz hatta ovülasyon testini yapıcaktım bu ay yani içimde umut yok hayatımda hiç yaşamadığım bir olay normalde adet olurım hemen böyle de olunca aklıma geldi cünkü bide bebek istediğimiz için aklıma takıldı test yaptım negatif
Bebek planladıkça stres artıyo bu işler kördüğüm oluyo. Ben de tam olarak senle aynı şeyi yasıyorum. 20si regl günüm 17sinden beri damla damla.

Mayıs 2 de ilişkim oldu eşimle normalde adetim cok düzenli gününde olur ve adet olduğumda kanamam hemen başlar lekelenme bile olmaz mayıs 20 de adet olmam gerekiyrdu 17 mayısta kahverengi pembemsi leke geldi 3. Günüm benim arada gelip duruyır günde bir defa falan sizce hamile miyim
Şöyleki adetin 1 hafta gecmeden test yapma eger pembe axik renk ve pede bile ihtiyac duyulmayan bir lekelenmeyse uatune girme diyebiliriz

Bebek planladıkça stres artıyo bu işler kördüğüm oluyo. Ben de tam olarak senle aynı şeyi yasıyorum. 20si regl günüm 17sinden beri damla damla.
İnanın hiç stres yapmıyorum kafama takmıyorum sadece düşündüğüm şey şu hiç böyle bişey yaşamadım ilk defa olunca düşündürdğ beni

Adetin 1 hafta gecsin sonra kesin bir sonuc alırsın diyebiliriz ve lekelenmenin acik pembe renk olmasi lazim ve ic camasirini cok kirletmicek sekilde gelmesi lazim. Ben hic ustune gormedim ve adetimin 4. Gunu testim negatif 6. Gunu ise pozitif cikti

Adetin 1 hafta gecsin sonra kesin bir sonuc alırsın diyebiliriz ve lekelenmenin acik pembe renk olmasi lazim ve ic camasirini cok kirletmicek sekilde gelmesi lazim. Ben hic ustune gormedim ve adetimin 4. Gunu testim negatif 6. Gunu ise pozitif cikti
Aynı şeyi yaşıyoruz şuan bugün adet günüm normalde 3 gündür dediğiniz gibi lekelenmem var kan tahlili yapsam cıkar mı peki

Canım biz sana hamilesin desek inanacak mısın ki ya da değilsin demek .bizim burada karar vermemiz imkansız bir şey .Testlerde bile yanılma payı varken . Adet gecikmesi sadece hamilelikten olmaz ki .Eğer istiyorsan inşallah vardır Allah nasip etsin ama bekleyemiyorum dersen test al varsa çıkar iyi haberlerini bekleriz 🤰

Bende sözde o şüpheli durumlar için sürekli alıyorum ne kadar alsam da üst üste yapıp bitiriyorum 😂

Sen yine de her türlü sonuca hazır ol canım.ben hamilelikle ilgili o kadar belirti yaşadım ki sana anlatamam hep hayal kırıklığı hatta şuan da geçti en son 16 nisanda hastalanmıştım ama benim çoğu zaman geçer tabi aşırı akıntım var her an hastalanırım ben artık ümitsizim 😞

Back