• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

DirektorGuzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
35
6
36
30
Herkese merhaba 🤗 oncelikle adet tarihlerimden bahsetmek istiyorum genel olarak düzenli sayılır. Som 3 aylık dönemde 14 Subat 16 mart ve 13 nisan tarihlerinde hasta oldum. Bu ay cok nadirde olsa bazı seylerden tiksinme, kokuları daha kolay alabilme, regl döneminde oldugu gibi vücut kokumda agırlasma, akıntının beyaz renkli ancak artıs gosterdigini gözlemledim. Ayrıca kasıklarımda dönem dönem cok sancılanma, batma oldu ve en son 11 Mayista esimle iliskimizde meni ile birlikte bezelye büyüklügü kadar kahverengilik geldi icimden ilk defa. Ovulasyon günlerini ozellikle dikkate aldık hep. Ayrıca bu ay sogan kürü yaptık ancak Salı günü yani ayın 13 ünde saglık ocagında kan verdim degerim 2.00 cıktı. Doktor gebelik gozukmuyor ancak regl olmazsan tekrar gel yeniden ölcüm yapalım dedi. Saglık ocagına gitmeden onceki gün sabah ilk idrarımla test yaptım cok sonra silik cizgi cıktı ve gece sahurda bir test daha yaptım yatana kadar baktıgımda 2. Cizgi olusmamisti ancak sabah uyandıgımda onceki teste gore cok daha belirgin bir ikinci cizgi vardı. Bu testleri dikkate almamam gerekiyor sanırım ama yine de insan acaba mı diyor. Hala regl olmadım bu durumda olan var mı
IMG-20200513-WA0010.jpeg

Son düzenleme:
Herkese merhaba 🤗 oncelikle adet tarihlerimden bahsetmek istiyorum genel olarak düzenli sayılır. Som 3 aylık dönemde 14 Subat 16 mart ve 13 nisan tarihlerinde hasta oldum. Bu ay cok nadirde olsa bazı seylerden tiksinme, kokuları daha kolay alabilme, regl döneminde oldugu gibi vücut kokumda agırlasma, akıntının beyaz renkli ancak artıs gosterdigini gözlemledim. Ayrıca kasıklarımda dönem dönem cok sancılanma, batma oldu ve en son 11 Mayista esimle iliskimizde meni ile birlikte bezelye büyüklügü kadar kahverengilik geldi icimden ilk defa. Ovulasyon günlerini ozellikle dikkate aldık hep. Ayrıca bu ay sogan kürü yaptık ancak Salı günü yani ayın 13 ünde saglık ocagında kan verdim degerim 2.00 cıktı. Doktor gebelik gozukmuyor ancak regl olmazsan tekrar gel yeniden ölcüm yapalım dedi. Saglık ocagına gitmeden onceki gün sabah ilk idrarımla test yaptım cok sonra silik cizgi cıktı ve gece sahurda bir test daha yaptım yatana kadar baktıgımda 2. Cizgi olusmamisti ancak sabah uyandıgımda onceki teste gore cok daha belirgin bir ikinci cizgi vardı. Bu testleri dikkate almamam gerekiyor sanırım ama yine de insan acaba mı diyor. Hala regl olmadım bu durumda olan var mıEki Görüntüle 2635301
İdrar teste fazla geldiği zaman kuruduğunda bu tarz çizgiler görülebiliyor

İdrar teste fazla geldiği zaman kuruduğunda bu tarz çizgiler görülebiliyor
Evet ama ikisi de ayni gün icinde ben daha oncede test yapmistim ustteki test gibi cok silik dedigin gibi belirmisti. Alttakini gece sahurda yaptım ve normal beliren cizgi gibi durmuyo ustelik bugun 2 gün geciktim hic regl olcakmisim gibi de hissetmiyorum. Cok karısıkmıs bu isler 🙈😊

Beta hcg degerim regl olmam gereken ilk gün 2.00 cıktı ama nasıl hamile olabilirim. Herkes testleri gorunce sizin gibi tebrik etti ama sonuc hüsran. Suan adetimi 2 gün gecti ama bende anlamadım
Canım sonradan artma olabilir geç döllenme olabilir burda çok okuduk çünkü sonradan artış yapan .. madem burdan yazanlardan bişey anlamadın neden konu açtın gidip yine kan ver .. zaten biz ne desek boş sonuç anca hastane de belli olur

Canım sonradan artma olabilir geç döllenme olabilir burda çok okuduk çünkü sonradan artış yapan .. madem burdan yazanlardan bişey anlamadın neden konu açtın gidip yine kan ver .. zaten biz ne desek boş sonuç anca hastane de belli olur
Bugün gidecegim insallah ilk gebelik durumum oldugu icin ne kadar arastirip okusam da bilgisizim benimle ayni durumu yasayan birileri belki yazar icim rahatlar diye dusundum o yuzden konu actım

Bugün gidecegim insallah ilk gebelik durumum oldugu icin ne kadar arastirip okusam da bilgisizim benimle ayni durumu yasayan birileri belki yazar icim rahatlar diye dusundum o yuzden konu actım
Merhaba kan testi verince sonucu paylaşır mısın vardır inşallah bebiş 🥰

Malesef 1.2 degerim negatif
Geçmiş olsun idrar testinde de pozitif olarak değerlendirme yapmanız israr kurumasıydı lütfen forumlarda çok bilgi kirliliği var herkes her konuda bilgi veriyor geç tutunma yok şu yok bu bunlar binde bir belki karşılaşılacak durumlar boşyere heves ve stres ile karşı karşıya kalmayın bence bu ay ki regly 3.günü hormon tahlili yaptırın ki regly gecikmenize neden olan faktör ortaya çıksın sevgiyle sağlıkla kalın

Geçmiş olsun idrar testinde de pozitif olarak değerlendirme yapmanız israr kurumasıydı lütfen forumlarda çok bilgi kirliliği var herkes her konuda bilgi veriyor geç tutunma yok şu yok bu bunlar binde bir belki karşılaşılacak durumlar boşyere heves ve stres ile karşı karşıya kalmayın bence bu ay ki regly 3.günü hormon tahlili yaptırın ki regly gecikmenize neden olan faktör ortaya çıksın sevgiyle sağlıkla kalın
Tesekkur ederim ilk defa bu sekilde oldu zaten hala regl olmadım en kısa sürede gidecegim olmazsa hormonlarimda umarim bir sorun cikmaz ayrıca enfeksiyon olabilir diyen oldu ona dair de hic belirti yok bakalım hayırlısı cok sagolun

Merhaba sorum olacaktı. Adetimden bir hafta sonra, 11 gün sonra ve yumurtlama gününde ilişki yaşadım eşimle. Belim iki gündür adet ağrısı gibi ağrıyor. Hamile kalma ihtimalim var mı. Belirti böyle hemen belli olur mu. Akıntımda var

Back