• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Buseeenzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
20
2
1
27
Merhaba herkese
Geri çekilme yöntemi ile ilişki yaşadım 3 gün önce . Adet olmama 10 gün var . İki gündür sağ kasık bölgesinde batma var ağrı var iki gündür derin uyku halindeyim ilk kez böyle oldum yorgunluk var sürekli yatmak istiyorum . Sık sık idrara çıkıyorum . 3 günde hamilelik belli olurmu

3 günde ancak sperm yumurtayla döllenmeye başlar olmaz zannetmyorum adet belirtileridir

Geri cekilme ile hamile kalmak mümkün başıma geldi biliyorum o yüzden. Ancak yorgunluk filan bu belirtilerin olması için adet gününe yakın olmanız gerekir sanırım. Gerçi düşünüyorum da benim ilişkiden 4 5 gün sonra göğüs ağrılarım başlamıştı. Her şey mümkün her şey olabilir her an. 😄

Geri cekilme ile hamile kalmak mümkün başıma geldi biliyorum o yüzden. Ancak yorgunluk filan bu belirtilerin olması için adet gününe yakın olmanız gerekir sanırım. Gerçi düşünüyorum da benim ilişkiden 4 5 gün sonra göğüs ağrılarım başlamıştı. Her şey mümkün her şey olabilir her an. 😄
Ya bu kasık ağrısı falan acaba Rahime yerleşiypr yüzden mi oluyor diye düşündüm. Doğrusu o pek çocuktan yapmaktan yaana değil. Dışarıya boşalıyor sürekli ben de bir ihtimal bu yöntemle hamile kalırım diye bekliyorum başka ne yapabilirim bilmiyorum yani bu şeyi garantileyecek başka bir şey var mı sizce

Back