Hamile miyim?

GozdeGozde77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2020
9
1
1
35
Herkese merhaba ben araniza yeni katıldım. Ayın 19 u adet günüm.. Hamile olmamdan süphelendim bu ay. zaten 7 aydır deniyoruz. 1 hafta once test yaptım negatif çıktı. 2 gündür sağ göğsüm de asiri bir ağri var oyle ki dokunamıyorum bile.. elledigim de sert birseyler oldugunu farkketim ve biraz sıktım ve süte benzer beyaz bir sıvı geldi. Ve hala sıkınca geliyor. Heyecanlanıp bir daha test aldım erken gebelik testlerinden negatif çıktı. Ama arkadasim üstünde ki kapağinı cikarinca 2 kırmızı vardı.. eczaneye sorduk pozitif dedi. Sizin de testler de bu tür seyler basiniza geldi mi acaba ben cok sabirsizim ve merakliyim..

Eklentiler

• Screenshot_20200318-042119.png
    363,7 KB · Görüntüleme: 86
Ilk 5 dkdan sonraki sonuç için itibar etmeyin diyorlar ama sen günün geçince tekrar dene iki çizgi pozitif evet ama sabah ilk idrarla daha iyi sonuç alırsın
2 günü beklemenin bu kadar zor olacağını düsünemezdim.. heveslenmek de istemiyorum ama durdur yere göğsümün ağrıması süt gibi sıvı gelmesi heveslendiriyor

Bu kadar erken beyaz sut gelmesi sasirdim dogrusu.Ama 5 dakika sonra cikan sonuclar genelde gecersiz sonuclar kan testi verin.

Bu kadar erken beyaz sut gelmesi sasirdim dogrusu.Ama 5 dakika sonra cikan sonuclar genelde gecersiz sonuclar kan testi verin.
5 dakika sonra mıydı yoksa çıkmış mıydı bilmiyoruz. Resimde de gorundugu gibi 2.kırmızı çizgi kapağın altında kalmıştı. Eczane doktora sordu pozitif dedi. 2.ci çizginin neden o kadar uzak da oldugunu da sorduk olabiliyor testler de dediler. Adet gunum gecikirse direk kan testi yaptırıcam ama hastaneye gitmeye de cekiniyorum malum virus.

Kan verip emin olun bence ben gun icinde 4 5 test yapiyordum 2 test negatifse digerleri pozitif cikiyordu

Canım ben de daha yeni denedim ve ben de regl olmadım günüm gecmiş ama testler ben de de böyle cıktı benim ikinci çizgi daha silik. Dün gittim kan verdim bakalım

2 günü beklemenin bu kadar zor olacağını düsünemezdim.. heveslenmek de istemiyorum ama durdur yere göğsümün ağrıması süt gibi sıvı gelmesi heveslendiriyor
Prolaktin yüksekliğinden bazi insanlarda göğüslerinden süt gelir hatta bekarlarda da görülebilir . Çift çizgi görünüyor inşallah hamilesindir eğer değilsen hormon testi yaptır canım uygun zamanda

Prolaktin yüksekliğinden bazi insanlarda göğüslerinden süt gelir hatta bekarlarda da görülebilir . Çift çizgi görünüyor inşallah hamilesindir eğer değilsen hormon testi yaptır canım uygun zamanda
Dün arastirirken ben de gordum hormon konusunu.. benim agrim da var gogsum de ucuna dokunamiyorum.. buarada tesekkur ederim insallah

Hakkında hayırlısı canım bazen hormon yuksekliginden süt gelir ons pozitif sonuç alırsın

Hakkında hayırlısı canım bazen hormon yuksekliginden süt gelir ons pozitif sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…