- 18 Mart 2020
- 9
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi GozdeGozde77
-
2 günü beklemenin bu kadar zor olacağını düsünemezdim.. heveslenmek de istemiyorum ama durdur yere göğsümün ağrıması süt gibi sıvı gelmesi heveslendiriyorIlk 5 dkdan sonraki sonuç için itibar etmeyin diyorlar ama sen günün geçince tekrar dene iki çizgi pozitif evet ama sabah ilk idrarla daha iyi sonuç alırsın
5 dakika sonra mıydı yoksa çıkmış mıydı bilmiyoruz. Resimde de gorundugu gibi 2.kırmızı çizgi kapağın altında kalmıştı. Eczane doktora sordu pozitif dedi. 2.ci çizginin neden o kadar uzak da oldugunu da sorduk olabiliyor testler de dediler. Adet gunum gecikirse direk kan testi yaptırıcam ama hastaneye gitmeye de cekiniyorum malum virus.Bu kadar erken beyaz sut gelmesi sasirdim dogrusu.Ama 5 dakika sonra cikan sonuclar genelde gecersiz sonuclar kan testi verin.
Kan verip emin olun bence ben gun icinde 4 5 test yapiyordum 2 test negatifse digerleri pozitif cikiyordu5 dakika sonra mıydı yoksa çıkmış mıydı bilmiyoruz. Resimde de gorundugu gibi 2.kırmızı çizgi kapağın altında kalmıştı. Eczane doktora sordu pozitif dedi. 2.ci çizginin neden o kadar uzak da oldugunu da sorduk olabiliyor testler de dediler. Adet gunum gecikirse direk kan testi yaptırıcam ama hastaneye gitmeye de cekiniyorum malum virus.
Tesekkür ederimKan verip emin olun bence ben gun icinde 4 5 test yapiyordum 2 test negatifse digerleri pozitif cikiyordu
Yok hayir bakmadim.Ben kan vererek ogrendim gebeligimiTesekkür ederimbuarada hic testin üst tarafını kaldırıp baktınız mı
Prolaktin yüksekliğinden bazi insanlarda göğüslerinden süt gelir hatta bekarlarda da görülebilir . Çift çizgi görünüyor inşallah hamilesindir eğer değilsen hormon testi yaptır canım uygun zamanda2 günü beklemenin bu kadar zor olacağını düsünemezdim.. heveslenmek de istemiyorum ama durdur yere göğsümün ağrıması süt gibi sıvı gelmesi heveslendiriyor
Dün arastirirken ben de gordum hormon konusunu.. benim agrim da var gogsum de ucuna dokunamiyorum.. buarada tesekkur ederim insallahProlaktin yüksekliğinden bazi insanlarda göğüslerinden süt gelir hatta bekarlarda da görülebilir . Çift çizgi görünüyor inşallah hamilesindir eğer değilsen hormon testi yaptır canım uygun zamanda
2 sene once kalbim icim bir teste girdim orda sol göğüste kitle var dediler sonra doktora gittim ultrason da cikmadi.. eger gebelik yoksa gidicem yine tesekkur ederimGogsunuzden sut gelmesi pek hayra alamet degil. Sikincada elime biseyler geliyo diyosunuz derhal doktora gidin
Ay insallah iyi haber alırsınız.. sonuc cıkınca paylasirsaniz sevinirim..Canım ben de daha yeni denedim ve ben de regl olmadım günüm gecmiş ama testler ben de de böyle cıktı benim ikinci çizgi daha silik. Dün gittim kan verdim bakalım
Canım kanda pozitif cıktı ama henüz cok yeniAy insallah iyi haber alırsınız.. sonuc cıkınca paylasirsaniz sevinirim..
Hakkında hayırlısı canım bazen hormon yuksekliginden süt gelir ons pozitif sonuç alırsın2 günü beklemenin bu kadar zor olacağını düsünemezdim.. heveslenmek de istemiyorum ama durdur yere göğsümün ağrıması süt gibi sıvı gelmesi heveslendiriyor
Hakkında hayırlısı canım bazen hormon yuksekliginden süt gelir ons pozitif sonuç alırsın2 günü beklemenin bu kadar zor olacağını düsünemezdim.. heveslenmek de istemiyorum ama durdur yere göğsümün ağrıması süt gibi sıvı gelmesi heveslendiriyor
InsallahHakkında hayırlısı canım bazen hormon yuksekliginden süt gelir ons pozitif sonuç alırsın
Ayy cok sevindim hayırlısı olsun insallahCanım kanda pozitif cıktı ama henüz cok yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?