Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar, sevgilimle geri cekilme yoluyla iliskiye girdik subatin 28inde 1inde ise regl oldum ve 8 gün sürdü , simdi ise karnımın göbeğimin sol tarafına arada da sağ tarafına kramp giriyormuş gibi oluyor kabizim ve belim ağrıyor , hamile olma şansım var mı?
Merhaba kızlar, sevgilimle geri cekilme yoluyla iliskiye girdik subatin 28inde zevk suyu geldi mi bilmiyorum , 1inde ise regl oldum ve 8 gün sürdü , simdi ise karnımın göbeğimin sol tarafına arada da sağ tarafına kramp giriyormuş gibi oluyor kabizim ve belim ağrıyor , hamile olma şansım var mı?
Merhaba kızlar, sevgilimle geri cekilme yoluyla iliskiye girdik subatin 28inde zevk suyu geldi mi bilmiyorum , 1inde ise regl oldum ve 8 gün sürdü , simdi ise karnımın göbeğimin sol tarafına arada da sağ tarafına kramp giriyormuş gibi oluyor kabizim ve belim ağrıyor , hamile olma şansım var mı?