• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Lean

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
3
0
1
27
Merhaba kızlar, sevgilimle geri cekilme yoluyla iliskiye girdik subatin 28inde 1inde ise regl oldum ve 8 gün sürdü , simdi ise karnımın göbeğimin sol tarafına arada da sağ tarafına kramp giriyormuş gibi oluyor kabizim ve belim ağrıyor , hamile olma şansım var mı?

Merhaba kızlar, sevgilimle geri cekilme yoluyla iliskiye girdik subatin 28inde zevk suyu geldi mi bilmiyorum , 1inde ise regl oldum ve 8 gün sürdü , simdi ise karnımın göbeğimin sol tarafına arada da sağ tarafına kramp giriyormuş gibi oluyor kabizim ve belim ağrıyor , hamile olma şansım var mı?

Merhaba kızlar, sevgilimle geri cekilme yoluyla iliskiye girdik subatin 28inde zevk suyu geldi mi bilmiyorum , 1inde ise regl oldum ve 8 gün sürdü , simdi ise karnımın göbeğimin sol tarafına arada da sağ tarafına kramp giriyormuş gibi oluyor kabizim ve belim ağrıyor , hamile olma şansım var mı?
Hamilemisin yoksa baya gecmis konudan ama merak ettim hamilelik belirtileri varmis sende

Back