• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

betheone22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
6
2
1
24
Evli değilim öncelikle,ocak 13-15 civarı adet oldum ve 21 ocakta pantolon üstünden sürtünme yaşadım fakat erkek arkadaşım iç çamaşırının içine boşaldı. Bana bir şey geçmediğini,pantolonunun kumaşının kalın olduğunu söyledi. Ben 9 şubatta adet gördüm. 7-8 gün sürdü pıhtılı ve şiddetli kanamaydı fakat yine de bazen böyle gördüğüm için sorun yapmadım. Şimdi ise adet göremiyorum testi ancak yarın alabilirim ve de son bir haftadır stres yapıp ağlıyorum olmadığım için acaba hamile miyim diye,mideme vurdu son bir hafta içinde yemek bile yiyemiyorum hamile olma ihtimalim var mı?

Evli değilim öncelikle,ocak 13-15 civarı adet oldum ve 21 ocakta pantolon üstünden sürtünme yaşadım fakat erkek arkadaşım iç çamaşırının içine boşaldı. Bana bir şey geçmediğini,pantolonunun kumaşının kalın olduğunu söyledi. Ben 9 şubatta adet gördüm. 7-8 gün sürdü pıhtılı ve şiddetli kanamaydı fakat yine de bazen böyle gördüğüm için sorun yapmadım. Şimdi ise adet göremiyorum testi ancak yarın alabilirim ve de son bir haftadır stres yapıp ağlıyorum olmadığım için acaba hamile miyim diye,mideme vurdu son bir hafta içinde yemek bile yiyemiyorum hamile olma ihtimalim var mı?
Vajinanın üstüne boşalsa bile hamile kalman imkansızın da imkansızı... Bilinçsizce yapmayın bu işleri...

Anket yapsaydın oylasaydık. Biz öyle alıştık. Asbei Asbei arkadaşa yardımcı olabilir misin?

Vay arkadaş biz ne kadar uğraşıyoruz hamile kalamıyoruz millet sürtünmeyle hamile miyim diyor 🤦‍♀️

Vay arkadaş biz ne kadar uğraşıyoruz hamile kalamıyoruz millet sürtünmeyle hamile miyim diyor 🤦‍♀️
Sonradan öğrendi ki ikizmiş 🤣🤣🤣
Kardeş afedersin ama ben evliyim içime boşaldığı halde kolay kolay hamile kalamıyorum pantolondan nasıl geçsin allah aşkına😂😂korkudan adetin gecikmiş olabilir
Bakın,evet normalde ben de şüphe etmem ama bir haftadır akıntım kesildi,göğüslerim şiş,sürekli yelleniyorum,ağzımda berbat bir tad oluyor bunları ne zaman yazsam haliyle erken hamilelik belirtisi diyor,zaten geçen ay regl oldum bir hafta boyunca fazlasıyla kan geldi fakat bu reglden başka bir şey olabilir mi bunu merak ediyorum

Bakın,evet normalde ben de şüphe etmem ama bir haftadır akıntım kesildi,göğüslerim şiş,sürekli yelleniyorum,ağzımda berbat bir tad oluyor bunları ne zaman yazsam haliyle erken hamilelik belirtisi diyor,zaten geçen ay regl oldum bir hafta boyunca fazlasıyla kan geldi fakat bu reglden başka bir şey olabilir mi bunu merak ediyorum
Sürekli yellenmen ayaklarını üşüttüğünün göstergesidir cnm daha bahar tam gelmedi çorap giy

tatlim suan ki senin gebelik muhabrtinden daha onemli meseleler var corana cekirge istilasi

Sonradan öğrendi ki ikizmiş 🤣🤣🤣
İlişkiye girdikten sonra adet olduysan 1 gün bile kanaman gelse hamile olma ihtimalin sıfır

yiyecek ekmek bulursan o zamn boyle insanlarla dalga g3cmeyi gorursun. boyle bir durumla karsilassaydim gidim 5 damla cisle iki damla kanla anlardim

tatlim suan ki senin gebelik muhabrtinden daha onemli meseleler var corana cekirge istilasi
yiyecek ekmek bulursan o zamn boyle insanlarla dalga g3cmeyi gorursun. boyle bir durumla karsilassaydim gidim 5 damla cisle iki damla kanla anlardim

bakın ben cahilim bir halt yedim,soru sordum. Kimseyle dalga geçmiyorum. Akışta bir sürü soru var o zaman kimse soru sormasın? Bir siz midüşünüyorsunuz coronayı gerçekten,cevap vermeyecektim ama üstüne bir daha yazmışsınız pes yani.

Anlattiklarin bire-bir benim gebelik belirtilerim. Hamilesindir demiyorum psikolojik olarak böyle hissediyorsundur. Yinede kan testi yaptir

Anlattiklarin bire-bir benim gebelik belirtilerim. Hamilesindir demiyorum psikolojik olarak böyle hissediyorsundur. Yinede kan testi yaptir
Devlet hastanelerinde yaptırınca aileye haber gittiğini duydum,son bir haftadır çok titreye titreye ağladım,sürekli aklım fikrim bunda. Sürekli bir yerlere yazıyorum. Ne zaman bunları yapmaya başladım o zaman mideme vurdu. Yemek yiyemiyorum,geğiresim geliyor sürekli boğazımda bir şey duruyor,midem ağrıyor,karnımda şişkinlik var,ağladıkça ağlıyorum hala,bağırsaklarımdan ses geliyor. sizce böyle stres yaptığım için olabilir mi? Reşitim fakat ailemle yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

Back