Gebelik olabilir canım kan tahlili yaptır benceMerhaba bende polikistik over çıktı zaten hiçbir zaman duzenli adet olamadım eskinde sperm sayısı düşüktü uzun zamandır doktora gidip geliyorum aşılama yaptırmaya karar verdik ve bunun için benim adet tarihimi bekliyoruz. Ne zaman olacağım belli değil. Esiminde son tahlilinde değeri 11 milyon çıktı. Doktor belki bu süreçte kendiliğinden olur kim bilir dedi. Cuma gününden beri kaşık ağrım var çok uzun süreli değil 1 dakika sürmüyor ağrı ve batma 4 gündür böyle cekiyorum adet olacağım diye sevindim ama olmadım da acaba gebelik belirtisi olabilir mi? Birde pazar günü çok hafif kahvesi bir alıntı geldi ama çok azdı ve bir daha gelmedi. Gebelik olabilir mi? Lütfen yardım edin...
Adetim düzenli değil işte bilmiyorum bendeYerlesme olabilir idrar testi ne zaman yapmayı düsünüyorsun? Adetin ne zaman?
İdrar da çıkmaz mı acabaGebelik olabilir canım kan tahlili yaptır bence
Asılamadan 15gün gectiyse idrar yap cıkarAdetim düzenli değil işte bilmiyorum bende
Çıkmaz canım yeni döllenme olmuşsa idrara geçmemiştir bende pko luyum kendimden biliyorumİdrar da çıkmaz mı acaba
Merhaba bende polikistik over çıktı zaten hiçbir zaman duzenli adet olamadım eskinde sperm sayısı düşüktü uzun zamandır doktora gidip geliyorum aşılama yaptırmaya karar verdik ve bunun için benim adet tarihimi bekliyoruz. Ne zaman olacağım belli değil. Esiminde son tahlilinde değeri 11 milyon çıktı. Doktor belki bu süreçte kendiliğinden olur kim bilir dedi. Cuma gününden beri kaşık ağrım var çok uzun süreli değil 1 dakika sürmüyor ağrı ve batma 4 gündür böyle cekiyorum adet olacağım diye sevindim ama olmadım da acaba gebelik belirtisi olabilir mi? Birde pazar günü çok hafif kahvesi bir alıntı geldi ama çok azdı ve bir daha gelmedi. Gebelik olabilir mi? Lütfen yardım edin...
Tamam artık yarın kan testi yaptıracağım ya da birkaç gün daha mi beklesem bilmiyorum çok zor cokÇıkmaz canım yeni döllenme olmuşsa idrara geçmemiştir bende pko luyum kendimden biliyorum
Vermedi maalesef bir bakayım da duruma göre hareket edeceğim ama keşke gebelik olsada hiç başka şeylerle ugrasmasamSöktürücü vermedi mi doktorunuz ? Gebelik olmadığından emin olun ondan sonra size söktürücü versin
Adet tarihim belli değil duzensizimYumurtlama da olabilir gebelik de. Adet tarihinize ortalama kaç gün var?
En doğru sonucu yine testler verecektir tabii.
Adet düzensizliği olduğu için belki de adetim gecikiyor biraz daha bekleyeyim psikolojisine giriyor insan ama o şekilde beklemek hem stresli hem yıpratıcıTamam artık yarın kan testi yaptıracağım ya da birkaç gün daha mi beklesem bilmiyorum çok zor cok
İnşallah bebek vardır . Bende de pko var beş aydır sonuç yok henüzVermedi maalesef bir bakayım da duruma göre hareket edeceğim ama keşke gebelik olsada hiç başka şeylerle ugrasmasam
Çeşitli karışımlar kullandı bir tanıdığımız hazırladı içinde arı sütü poleni falan var sigarayı bıraktı eşim zaten sigara varsa her şey sıfır yani ondan kurtulmak gerek sigara düşman oluyor birde bir toz kullandık takviye gıda olarak ama adını hatırlamıyorum bakıp yazarım Rabbim kolaylık versin çok zor bu durumlar tupbebek yapalım dedik artık aşılama deneyelim dedi doktor adet bekliyoruz işte ama onuda olamıyorum böyle binbir türlü olaylar yaşıyorum işte. Inşallah inşallah amin.Eşinizin sperm sayısını nasıl artırdınız? Bizde aynı durumdayız o yüzden sordum. Ben pko eşimde de sayı sıkıntısı var. Bu arada umarım hamilesinizdir.
Evet ama bugüne kadar çok ümit ettim olmadı kendimi tüp bebek aşılama falan bu süreçlere hazırlarken şimdi tekrar acabalar mahvediyor.Adet düzensizliği olduğu için belki de adetim gecikiyor biraz daha bekleyeyim psikolojisine giriyor insan ama o şekilde beklemek hem stresli hem yıpratıcı
Seni anlıyorum kafandaki sorunun tek cevabı kan testinde hergün acaba diyip ümitlenmekten daha iyiEvet ama bugüne kadar çok ümit ettim olmadı kendimi tüp bebek aşılama falan bu süreçlere hazırlarken şimdi tekrar acabalar mahvediyor.
Haklısın sabah olsun da bakalım... eğer bebek yoksada bu yaşadığım duruma anlam veremiyorum normalde hiç böyle olmaz. Şuan aşırı şişlik var karnında sanki patlayacak anlamıyorum yani bana hiç böyle olmaz ki.Seni anlıyorum kafandaki sorunun tek cevabı kan testinde hergün acaba diyip ümitlenmekten daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?