• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Ya böle pozitif olup kanda nasıl cıkmıyor cok garip hcg içeren Bi ilaç filan kullanırsanız bu testlerde böle yanlıs cıkıyormus yada test bozuksa yarın Baska Bi testle tekrarlayıp tekrar kan mı verseniz cok garip ya

Canım daha 5 gün varmış sen gecikince tekrar ber muhtemelen hamilesin ve hergun testi tekrarla koyulasinca anlarsın

Bence yapmalisin daha 5 gün var diyorsun ve silik çizgi ben ikizlerimi bu şekilde öğrendim
beta hcg çok düşük çıktı ya ondan umutsuzluğa kapıldım
bir de regly agrım bir başlıyor sonra tamamen geçiyor. 10 gündür böyle.
hasta olucam gibi hissediyorum ayaklarım buz gibi üşüyorum filan .
cuma günü yapıcam o zaman test. regly 1 gün kalacak :)

beta hcg çok düşük çıktı ya ondan umutsuzluğa kapıldım
bir de regly agrım bir başlıyor sonra tamamen geçiyor. 10 gündür böyle.
hasta olucam gibi hissediyorum ayaklarım buz gibi üşüyorum filan .
cuma günü yapıcam o zaman test. regly 1 gün kalacak :)
Eğer hamileysen kaşık ağrın olur hatta adet oldum sanırsın ama kanaman olmaz bir ağrır bir geçer çoktan umutlandırmis olmiyim ama bana hamilesin gibi geldi çubuk testle takip edebilirsin aslında hergun yap çizgi koyulasir varsa en net sabah ilk idrarla diyorlar ama ben gece yapmıştım yine çıkmıştı 😊hayırlısı olsun ons vardır

Eğer hamileysen kaşık ağrın olur hatta adet oldum sanırsın ama kanaman olmaz bir ağrır bir geçer çoktan umutlandırmis olmiyim ama bana hamilesin gibi geldi çubuk testle takip edebilirsin aslında hergun yap çizgi koyulasir varsa en net sabah ilk idrarla diyorlar ama ben gece yapmıştım yine çıkmıştı 😊hayırlısı olsun ons vardır

yazdıklarını okudukça içimde kelebekler yine uçmaya başladı :)
haber vericem mutlaka :)

Back