Korkuyorum endişeleniyorum o yüzden atamıyorum üstümdenbir türlüİlişki denebilecek bişey olmamış üstüne bir de 2 kere adet olmuşsun yine de hamile miyim diye mi soruyorsun?Evet tebrikler hamilesin
Çok korkuyorum değildir dimiHayir degildir.
Beni korkutan tek şey kahverengi akıntı gelmesi oldumillet burda aylarca yıllarca deniyor olmuyor sen çamasırın üstünden sürtünmeyle hamile kalırım endişesine düşüyosun hani üsütne boşaldı filan desen bi nebze anlarımda valla komik geldi su anDD
iyide anlattıgına göre o ilişkiden sonra 3 kere adet olmussun ikisinde leke gelmiş 3.gelmemiş ben anlamadım o arada ilişşkiler aynı sekilde devammı etti yani ya karısık anlatmıssın sanki biraz yoksa bu anlatılana göre gebelik endişesi olmaması gerekBeni korkutan tek şey kahverengi akıntı gelmesi oldu
Hayır devam etmedi en son aralık ayında olduiyide anlattıgına göre o ilişkiden sonra 3 kere adet olmussun ikisinde leke gelmiş 3.gelmemiş ben anlamadım o arada ilişşkiler aynı sekilde devammı etti yani ya karısık anlatmıssın sanki biraz yoksa bu anlatılana göre gebelik endişesi olmaması gerek
Kahverengi akıntı da ovulasyon kanamasiymis doktor öyle söyledi çünkü adetim bittikten birkaç gün sonra olup 1 2 gün surup bitiyordu bu ay o da olmadıHayır devam etmedi en son aralık ayında oldu
Sen ne diyorsun be bu neYeter Ya gerçekten bunalttiniz artıkMune abla yokmu böylelerine bi çare ya güzel şeyler yazacam artık böyle konulara banlanmaktan korkuyorum
Sen ne diyorsun yaYeter Ya gerçekten bunalttiniz artıkMune abla yokmu böylelerine bi çare ya güzel şeyler yazacam artık böyle konulara banlanmaktan korkuyorum
Yani kahverengi kanama şu an yok bu ay gelmedi ama ilişkim olmadı en son aralik ayinda olmuştuHayır devam etmedi en son aralık ayında oldu
Ya ne bileyim kimseyle konuşamıyorum biraz da takıntılı biriyim değilimdir dimiGün gecmiyorki bir hamilemiyim başlığı altında bu tür konular olmasındiyorum ve
Bacim komik olma 2 kere adetten sonra hala böyle şüphe olması gerçekliğinden supe ettim şu an
Millet tam.anlamiyla ilişkiye girdiği halde hamile kalamıyor bir kerede 2 kere adet görmüşsun değilsin merak etme hem korkuyorsan böyle haltlar yeme basın agrimasinYa ne bileyim kimseyle konuşamıyorum biraz da takıntılı biriyim değilimdir dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?