• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Gizem2014

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
10
0
16
26
22 yaşında Bakireyim erkek arkadaşımla iç çamaşırlarımız varken sürtünerek seviştik sonrasında adet oldum adetim bittikten sonra kahverengi kanama oldu günlük pedi doldurmayacak kadar sonra yine adet oldum yine adetten sonra kahverengi kanama oldu gebelik testi yaptım negatif çıktı doktora gittim tabi bunları anlatamadım ultrasonla baktı bir şeyin yok dedi hani kistten falan da şüphelendim o yüzden de gittim ama bir şeyin yok dedi o kanamada ovulasyon kanamasidir bazı insanlarda kanama halinde olur dedi adetim düzensiz olduğundan ve tüylenmem çok olduğundan hormon testi istedi böbreküstü bezlerinden şüpheleniyorum dedi bende cesaret edip hormon testi yaptıramadım yine zamanında adet oldum ve bu sefer kahverengi kanamam olmadı 18 gün oldu adetim biteli bir hafta sonra adet olmam gerekiyor korkuyorum acaba hamile miyim diye mide bulantim kusmam falan yok adetimde her zamanki gibi oluyor süresi kanaması falan üstüne görme değildir dimi ya

İlişki denebilecek bişey olmamış üstüne bir de 2 kere adet olmuşsun yine de hamile miyim diye mi soruyorsun? 🤦🏻‍♀️ Evet tebrikler hamilesin 👏🏻
Korkuyorum endişeleniyorum o yüzden atamıyorum üstümdenbir türlü 🙄

millet burda aylarca yıllarca deniyor olmuyor sen çamasırın üstünden sürtünmeyle hamile kalırım endişesine düşüyosun hani üsütne boşaldı filan desen bi nebze anlarımda valla komik geldi su an :DDD

millet burda aylarca yıllarca deniyor olmuyor sen çamasırın üstünden sürtünmeyle hamile kalırım endişesine düşüyosun hani üsütne boşaldı filan desen bi nebze anlarımda valla komik geldi su an :KK70:DD
Beni korkutan tek şey kahverengi akıntı gelmesi oldu

Beni korkutan tek şey kahverengi akıntı gelmesi oldu
iyide anlattıgına göre o ilişkiden sonra 3 kere adet olmussun ikisinde leke gelmiş 3.gelmemiş ben anlamadım o arada ilişşkiler aynı sekilde devammı etti yani ya karısık anlatmıssın sanki biraz yoksa bu anlatılana göre gebelik endişesi olmaması gerek

iyide anlattıgına göre o ilişkiden sonra 3 kere adet olmussun ikisinde leke gelmiş 3.gelmemiş ben anlamadım o arada ilişşkiler aynı sekilde devammı etti yani ya karısık anlatmıssın sanki biraz yoksa bu anlatılana göre gebelik endişesi olmaması gerek
Hayır devam etmedi en son aralık ayında oldu

Yeter Ya gerçekten bunalttiniz artık Mune Mune abla yokmu böylelerine bi çare ya güzel şeyler yazacam artık böyle konulara banlanmaktan korkuyorum

Gün gecmiyorki bir hamilemiyim başlığı altında bu tür konular olmasın 😂😂😂diyorum ve
Bacim komik olma 2 kere adetten sonra hala böyle şüphe olması gerçekliğinden supe ettim şu an

Gün gecmiyorki bir hamilemiyim başlığı altında bu tür konular olmasın 😂😂😂diyorum ve
Bacim komik olma 2 kere adetten sonra hala böyle şüphe olması gerçekliğinden supe ettim şu an
Ya ne bileyim kimseyle konuşamıyorum biraz da takıntılı biriyim değilimdir dimi

Ya ne bileyim kimseyle konuşamıyorum biraz da takıntılı biriyim değilimdir dimi
Millet tam.anlamiyla ilişkiye girdiği halde hamile kalamıyor bir kerede 2 kere adet görmüşsun değilsin merak etme hem korkuyorsan böyle haltlar yeme basın agrimasin

Polikistik over olabilir hormon testi ver adetinin ikinci günü . Hamile kalmak o kadar kolay değil

Ciddi misiniz bilerek mi yapıyorsunuz ya açın önceki konulara bakın 1500 kişi yazmış buraya bakireyim sürtünmeyle ilişkiye girdik vajina bölgesine gelmedi demiş. Ve sonuç negatif negatif negatif siz birde üstüne kaç kez adet olmuşsunuz kızlar gözünü seveyim yapmayın bir araştırın bakın öğrenin en azından bilin yani.. sen bu stresle iyi adet olmuşsun ne diyim.

Back