• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

zelis9393

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
6
0
1
31
Merhaba, ben geçen ay sevgilim ile adetimden 3-5 gün önce birlikte oldum. Adetimi gecikmeli de olsa gördüm. Ancak bu ay ki adetim çok gecikti, hamile olma olasılığım nedir? Adet gördüğüm için gebe kalmış olamam diyordum ancak korkmaya başladım.

Merhaba, ben geçen ay sevgilim ile adetimden 3-5 gün önce birlikte oldum. Adetimi gecikmeli de olsa gördüm. Ancak bu ay ki adetim çok gecikti, hamile olma olasılığım nedir? Adet gördüğüm için gebe kalmış olamam diyordum ancak korkmaya başladım.
Niye test yapmıyorsun o zaman evde şüphen varsa

Umarım hamilesindir kimse kimsenin hayatı hakkında yorum yapamaz ama hem korunmayıp hemde acaba hamileyim diyenlere tilt oluyorum.

Neyini merak ediyim kuzum ablan yaşında biri olarak senin için endişe duyarım çünkü sonrasında eğer hamileysen doğacak seçenekleri düşün; aldırsan bir çeşit katil olacaksın, aldırmasan bakalım sevgiliniz sorumluluğu alacak mi? Aldı almadı her iki şekilde de seni üzecek şartlar altında kalacaksın. 😊

Yani öyle değildir diye düşünüyordum son 2 gündür şüphelenmeye başladım test almak için fırsat olmadı bende buraya yazıp sormak istedim
Sen şu eczanede 5 liraya satılan testlerden al varsa zaten çıkar

Yazık o çocuğa inşallah hamile değilsindir
sizin zevkleriniz yüzünden olan bebeklere oluyor yazık çok yazık

Back