Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, ben geçen ay sevgilim ile adetimden 3-5 gün önce birlikte oldum. Adetimi gecikmeli de olsa gördüm. Ancak bu ay ki adetim çok gecikti, hamile olma olasılığım nedir? Adet gördüğüm için gebe kalmış olamam diyordum ancak korkmaya başladım.
Merhaba, ben geçen ay sevgilim ile adetimden 3-5 gün önce birlikte oldum. Adetimi gecikmeli de olsa gördüm. Ancak bu ay ki adetim çok gecikti, hamile olma olasılığım nedir? Adet gördüğüm için gebe kalmış olamam diyordum ancak korkmaya başladım.
Neyini merak ediyim kuzum ablan yaşında biri olarak senin için endişe duyarım çünkü sonrasında eğer hamileysen doğacak seçenekleri düşün; aldırsan bir çeşit katil olacaksın, aldırmasan bakalım sevgiliniz sorumluluğu alacak mi? Aldı almadı her iki şekilde de seni üzecek şartlar altında kalacaksın.