• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2. Çizgi çok silik ve adet günüme 4 gün var sizce hamile miyim bayanlar yardım edin lütfeenn😍
İnşallah vardır Canım 🤗Bnde oğlumda test yaptığımda negatif görmüştüm.moralim bozulmuştu.yatip uyumustum.cöpe atmamistim testi.2 saat sonra kalktığımda tekrar baktım çokkk silik ikinci çizgi görmüştüm.Hergun tekrarlamistim testi git gide koyulasmisti.

biri bana da yardımcı olabilir mi hanımlar benim de bugünle tam 20 günüm geçiyor adetimden ama hep evde test yaptım çıkmadı hasteneye gittim sadece altan muayne oldum doktor bana bir ilaç verdi onu kullan ama kullandığım ilaç düşük tehlikesi olan gebelere veriliyormuş ama benim gebe olduğumu söylemedi doktor 5 gündür kullanmama rağmen regl olmadım hala

Eklentiler

• IMG_20200113_063558.jpg
    IMG_20200113_063558.jpg
    185,3 KB · Görüntüleme: 140
İnşallah vardır Canım 🤗Bnde oğlumda test yaptığımda negatif görmüştüm.moralim bozulmuştu.yatip uyumustum.cöpe atmamistim testi.2 saat sonra kalktığımda tekrar baktım çokkk silik ikinci çizgi görmüştüm.Hergun tekrarlamistim testi git gide koyulasmisti.
Her seferinde saatler sonra mı koyulaşmıştı peki ben şimdi adet günüm gelmeden 2. Yi yapmak şstemiyorum ya 🤷‍♀️ Üzülmemek için☺️

Her seferinde saatler sonra mı koyulaşmıştı peki ben şimdi adet günüm gelmeden 2. Yi yapmak şstemiyorum ya 🤷‍♀️ Üzülmemek için☺️

Her gün git gide daha çabuk sonuç veriyordu.ve koyulaşma oluyordu canım

Kotulaşmıştı derken yani saatler sonra mı görmüştün 2. Silik çizgiyi?

Resmen aynı🤗 sanırım testte aynı bilmiyorum inşallah test mağdurları değilizdir 😃
Ben laboquick ile yapıyorum ama bugün akşam üstü denemek için marka ile yaptım. Üstteki freely. Alttaki laboquick. Yalnız idrarın sonuyla yapınca daha koyu çıkıyor yani birazını yapıp sonunu kaba alınca daha koyu çıktı. Şaşkınım bende.

Eklentiler

• IMG_20200113_162811.jpg
    IMG_20200113_162811.jpg
    111,4 KB · Görüntüleme: 128
Ben laboquick ile yapıyorum ama bugün akşam üstü denemek için marka ile yaptım. Üstteki freely. Alttaki laboquick. Yalnız idrarın sonuyla yapınca daha koyu çıkıyor yani birazını yapıp sonunu kaba alınca daha koyu çıktı. Şaşkınım bende.

Var gibi duruyor canım sende inşallah vardır🤗 benim yaptığım testin markası sanırım dr. Prüfer

Genelde tam regl günü gelmeden yapılan testler yanıltıcı olabiliyor bazı insanlarda canım ama bazılarında da kıpkırmızı çıkıp bwlli edebiliyor,az daha bekle istersen inşallah bebiştir 🥰

Haklısın canım benimki sabırsızlık işte🙈🤷‍♀️ Bekleyeceğim ama diğer test için teşekkür ederim inşallaahhh😍

Haklısın canım benimki sabırsızlık işte🙈🤷‍♀️ Bekleyeceğim ama diğer test için teşekkür ederim inşallaahhh😍
Geçen ay o sabırsızlıgın kurbanı oldum bende,3 gün gecikmiştim; hiç gecikmezdim kan testi yapırdım 0.21 negatif çıktı! Onlarca test yaptım negatif çıktı ve 4. Gün regl oldum 🙄 hayal kırıklıgı oluyor ama benim hiç silik çıkmadı inşallah rabbim nasip eder sana olabilir yani hadi hayırlısıyla 💕

Kotulaşmıştı derken yani saatler sonra mı görmüştün 2. Silik çizgiyi?
Canım ilk testi 2 saat kadar sonra farkettim.Baya silik olduğu için hergun testi tekrarladim.elimde test vardı fazla beklemeden 2. Çizgi çıkmaya başlıyordu git gide

Back