- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
İnşAllah canımOo harika ya maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin sizin adınıza da kendi adıma da çok sevindim inşallah vardır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah canımOo harika ya maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin sizin adınıza da kendi adıma da çok sevindim inşallah vardır![]()
İnşallah vardır Canım2. Çizgi çok silik ve adet günüme 4 gün var sizce hamile miyim bayanlar yardım edin lütfeenn![]()
Benim de adetime 4 gün var. Testim böyle.2. Çizgi çok silik ve adet günüme 4 gün var sizce hamile miyim bayanlar yardım edin lütfeenn![]()
Her seferinde saatler sonra mı koyulaşmıştı peki ben şimdi adet günüm gelmeden 2. Yi yapmak şstemiyorum yaİnşallah vardır CanımBnde oğlumda test yaptığımda negatif görmüştüm.moralim bozulmuştu.yatip uyumustum.cöpe atmamistim testi.2 saat sonra kalktığımda tekrar baktım çokkk silik ikinci çizgi görmüştüm.Hergun tekrarlamistim testi git gide koyulasmisti.
İnşallah vardır CanımBnde oğlumda test yaptığımda negatif görmüştüm.moralim bozulmuştu.yatip uyumustum.cöpe atmamistim testi.2 saat sonra kalktığımda tekrar baktım çokkk silik ikinci çizgi görmüştüm.Hergun tekrarlamistim testi git gide koyulasmisti.
Her seferinde saatler sonra mı koyulaşmıştı peki ben şimdi adet günüm gelmeden 2. Yi yapmak şstemiyorum yaÜzülmemek için
![]()
Ben laboquick ile yapıyorum ama bugün akşam üstü denemek için marka ile yaptım. Üstteki freely. Alttaki laboquick. Yalnız idrarın sonuyla yapınca daha koyu çıkıyor yani birazını yapıp sonunu kaba alınca daha koyu çıktı. Şaşkınım bende.Resmen aynısanırım testte aynı bilmiyorum inşallah test mağdurları değilizdir
![]()
Ben laboquick ile yapıyorum ama bugün akşam üstü denemek için marka ile yaptım. Üstteki freely. Alttaki laboquick. Yalnız idrarın sonuyla yapınca daha koyu çıkıyor yani birazını yapıp sonunu kaba alınca daha koyu çıktı. Şaşkınım bende.
Ben laboquick ile yapıyorum ama bugün akşam üstü denemek için marka ile yaptım. Üstteki freely. Alttaki laboquick. Yalnız idrarın sonuyla yapınca daha koyu çıkıyor yani birazını yapıp sonunu kaba alınca daha koyu çıktı. Şaşkınım bende.
Genelde tam regl günü gelmeden yapılan testler yanıltıcı olabiliyor bazı insanlarda canım ama bazılarında da kıpkırmızı çıkıp bwlli edebiliyor,az daha bekle istersen inşallah bebiştir![]()
hamilesin hamileeeee![]()
hamilesin hamileeeee![]()
Geçen ay o sabırsızlıgın kurbanı oldum bende,3 gün gecikmiştim; hiç gecikmezdim kan testi yapırdım 0.21 negatif çıktı! Onlarca test yaptım negatif çıktı ve 4. Gün regl oldumHaklısın canım benimki sabırsızlık işteBekleyeceğim ama diğer test için teşekkür ederim inşallaahhh
![]()
Canım ilk testi 2 saat kadar sonra farkettim.Baya silik olduğu için hergun testi tekrarladim.elimde test vardı fazla beklemeden 2. Çizgi çıkmaya başlıyordu git gideKotulaşmıştı derken yani saatler sonra mı görmüştün 2. Silik çizgiyi?