Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar surede cikti canim sanki kuruma cizgisi gibi de2. Çizgi çok silik ve adet günüme 4 gün var sizce hamile miyim bayanlar yardım edin lütfeenn![]()
İlk yarım saatte baktım hep yoktu çizgi ama ertesi gün baktığımda bu vardı kuruma çizgisi dediğiniz nedir bilmiyorum bu konularda hiç tecrübem yok ilk olacak inşallahNe kadar surede cikti canim sanki kuruma cizgisi gibi de![]()
Kuzucum testi yenile ilk 10-15 dakika icinde cikmiyosa idrar kuruyunca alttaki cizgi gozukebiliyo ona kuruma cizgisi diyoruz benimde basima geldi 2 gun sonra adet oldum ilk 5 bilemedin 10 dakikayi baz al hamileysen direk cikar canim 15 dakikaya bile kalmaz sonucunu yazz merak ettim insallah hamilesindirİlk yarım saatte baktım hep yoktu çizgi ama ertesi gün baktığımda bu vardı kuruma çizgisi dediğiniz nedir bilmiyorum bu konularda hiç tecrübem yok ilk olacak inşallah
Bel ve kasık ağrım var ara ara oluyor ama psikolojik mi emin de olamadığım için test yaptım sanırım adet günümü beklemem en mantıklısı ama sabırsızlık işteTabiki olabilirsin evet silik çizgi var, daha erken olduğu için silik çıkmış. Hayılrısı olsun inşallah...
Çok teşekkür ederiim amin inşallah yaKuzucum testi yenile ilk 10-15 dakika icinde cikmiyosa idrar kuruyunca alttaki cizgi gozukebiliyo ona kuruma cizgisi diyoruz benimde basima geldi 2 gun sonra adet oldum ilk 5 bilemedin 10 dakikayi baz al hamileysen direk cikar canim 15 dakikaya bile kalmaz sonucunu yazz merak ettim insallah hamilesindir![]()
İnşallah çok teşekkür ederimHemen çıkarsa var yada 5 dk sonra çıkarsada ama birgün veya yarım saat olursa bozuk demek
İnşallah vardır cnm
Kuzucum testi yenile ilk 10-15 dakika icinde cikmiyosa idrar kuruyunca alttaki cizgi gozukebiliyo ona kuruma cizgisi diyoruz benimde basima geldi 2 gun sonra adet oldum ilk 5 bilemedin 10 dakikayi baz al hamileysen direk cikar canim 15 dakikaya bile kalmaz sonucunu yazz merak ettim insallah ham
Canim kan versen daha kesin sonuc cikar cunku burda cift cizgi görüp hüsrana ugrayan arkadaslarimiz cok oldu. Umarim hamilesindir ama :)2. Çizgi çok silik ve adet günüme 4 gün var sizce hamile miyim bayanlar yardım edin lütfeenn![]()
Bence var hislerime güvenirim2. Çizgi çok silik ve adet günüme 4 gün var sizce hamile miyim bayanlar yardım edin lütfeenn![]()
Ayyy inşallah ya mutlaka haber vereceğimBence var hislerime güvenirimsonucu bize de haber ver
Adetim den 3 gün önce yaptığım test bu bende 5 10 dk başında durmuştum sonra markete gitmiştim 1 2 saat sonra geldiğimde böyleydi herkes test yanlıştır falan dedi ama hamileymişim çok şükür senin attığın testi ve yazdığını görünce Bi an kendimi gördüm yaniAyyy inşallah ya mutlaka haber vereceğim![]()
Oo harika ya maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin sizin adınıza da kendi adıma da çok sevindim inşallah vardırAdetim den 3 gün önce yaptığım test bu bende 5 10 dk başında durmuştum sonra markete gitmiştim 1 2 saat sonra geldiğimde böyleydi herkes test yanlıştır falan dedi ama hamileymişim çok şükür senin attığın testi ve yazdığını görünce Bi an kendimi gördüm yani![]()
Canım bu resmini attığın testi çöpe atmadıysan o idrar damlattigin yere 3 damla kadar ayni test yapıyor gibi su damlat eğer o 2. Çizgi giderse su dökünce kuruma çizgisidir. Eğer su damlattigin hâlde duruyorsa 2. Çizgi hamilesin demektirBirkaç gün daha geçsin ondan sonra yapıcam ve sonucunu yazarım![]()
Atmadım deneyeceğim bunuCanım bu resmini attığın testi çöpe atmadıysan o idrar damlattigin yere 3 damla kadar ayni test yapıyor gibi su damlat eğer o 2. Çizgi giderse su dökünce kuruma çizgisidir. Eğer su damlattigin hâlde duruyorsa 2. Çizgi hamilesin demektir
Dene haber ver bakimAtmadım deneyeceğim bunu![]()