- 2 Ocak 2020
- 52
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Senayilmaz12
-
kalinir bidaha yap testi.Sevgilimle 15 gün once çıplak bir şekilde yumurtlama dönemimde sürtünme ilişkisi yaşadık fakat vajinama boşalma olmadı bugun test yaptım negatif çıkyı fakat testten once su içmiştim bu şekilde hamile kalınır mı
Erken gebelik testiyi 2 kere yaptım birini ilişkiden 12 gün sonra birini de 15 gün sonra yaptım ikisi de negatifkalinir bidaha yap testi.
Testler negatif amaEvet kalınır
Tamam işte hele ki negatifse kesin hamilesinizCevap verin lütfen
Testler negatif ama
Lütfen dalga geçmeyin korkuyorumTamam işte hele ki negatifse kesin hamilesiniz
Lütfen dalga geçmeyin korkuyorum
ilişki olmamış boşalma da olmamış hamile kalamazsınız
Niye korkuyorsun bunun yerine gebelik olmaz diyebilirsiniz demiVajinana bosalma olmadıysa ikizlere bile gebe olabilirsin hemen kan testi yaptır
Beline boşalarak hamile kalınmıyo içine boşalması gerekiyoSürtündük ten sonra belime boşaldı
Korkup soran sensin ben degilNiye korkuyorsun bunun yerine gebelik olmaz diyebilirsiniz demi
Bir damla bile gittiyse vajinaya geçmiş olsunSürtündük ten sonra belime boşaldı
Dalga geçmeyin lütfensürtünmeyle olduğu için ilişki, geç döllenme olmuştur. evet hamilesin tatlımtövbe ya rab
canım benim o toplara girdiysen nasıl hamile kalınıp kalınmayacağını da bilmen gerekirDalga geçmeyin lütfen
Evet haklısınız ama hata yaptım yani hamile kalmam düşük Bi ihtimal micanım benim o toplara girdiysen nasıl hamile kalınıp kalınmayacağını da bilmen gerekir
Dalga geçilecek duruma düşmeyin lütfen. Kendinizi nasıl bu duruma düşürürsünüz partneriniz yan gel yat sizin düştüğünüz duruma bakın. Seven adam sevdiğini bu hallere düşürmezDalga geçmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?