• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Erdembaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar 3-4 gündür aşırı bel ağrım ve sırt ağrım var göğüslerim inanılmaz hassas özellikle geceleri dokunamıyorum bile bazen kasıklarımda bir sancı sanki iple çekiliyormuş hissi var. Yumurta tembelliği var bende ve ploraktinim yüksek cıktığı için adet düzensizliğim vardı Dr. Dostınex verdi hafta 2 kez kullanıyorum son 1 adet kaldı Reglin 4. Günü başlamıştım ve Dr. Bu ay hamile kalabilirsin dedi geçtiğimiz ay 17 kasımda hastalandım bu ayda öyle olacagını varsayarsak 4 gün var. Adet olacakmışım hissi dün cok yoğundu sürekli wc’de buldum kendimi ani giren kasık ağrılarımda var. Ama müthiş bel ağrım var oturunca çoğunlukla ... bir de ovulasyon testlerim bir tuhaf paylaşacağım onu da gebelik testi negatif sonuc veriyor sizce ne diyorsunuz hamile miyim ?

Eklentiler

• 1989B685-4FE5-4CFC-99A4-92474975F5EA.jpeg
    1989B685-4FE5-4CFC-99A4-92474975F5EA.jpeg
    127,9 KB · Görüntüleme: 608
Kan testi yaptırın acaba yeni mi yumurtluyosun
Kan testi yaptırmaya henüz cesaretim yok aslında tahmini reglime 4 gün var şuanda yumurtlamam mümkün mü acaba 9-10-11 aralığı ne olur ne olmaz diye değerlendirdik yinede ama yumurtlama bu kadar uzun sürer mi ki 9 aralık obu testi de cok belirgin kafam karıştı.

hemen kan testi vermelisin prolaktinim 200 dü tedavi oldum 50 lere düştü aynı durumu yaşadım pazartesi gebe olduğumu öğrendim yumurtlama testi pespembe oldu 2 çft çizgi kırmızı çıktı şüphelendım adetime 4 gün var ne yumurtlaması diye test bozuk sandım bi daha yaptım aynısı olunca gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm ertesi gün kan verdim bhcg 46 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 129 çıktı 12 gün sonra kese görmeye gidecegiz canım sonra Allah korusun yanlıslıkla agır kaldırırsın fln dikkat et zor buluyoruz kolay kaybetmeyelim canım . bu arada normalde 39 günde bir regl döngüm . normalde gecen ay 4 10 kasım arası adetliydim sonraki hafta denedik (11 ve sonrası 17sine kadar). bu ayın adet günü bugün ama olmadım bak güzel haber aldım varsa kanda çıkar canım

hemen kan testi vermelisin prolaktinim 200 dü tedavi oldum 50 lere düştü aynı durumu yaşadım pazartesi gebe olduğumu öğrendim yumurtlama testi pespembe oldu 2 çft çizgi kırmızı çıktı şüphelendım adetime 4 gün var ne yumurtlaması diye test bozuk sandım bi daha yaptım aynısı olunca gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm ertesi gün kan verdim bhcg 46 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 129 çıktı 12 gün sonra kese görmeye gidecegiz canım sonra Allah korusun yanlıslıkla agır kaldırırsın fln dikkat et zor buluyoruz kolay kaybetmeyelim canım . bu arada normalde 39 günde bir regl döngüm . normalde gecen ay 4 10 kasım arası adetliydim sonraki hafta denedik (11 ve sonrası 17sine kadar). bu ayın adet günü bugün ama olmadım bak güzel haber aldım varsa kanda çıkar canım
Merhaba canım öncelikle güzel tavsiyelerin için teşekkür ederim birazcık olsun umut oldun bana ama bende ovu testini öyle görünce gebelik testi yaptım ama negatif cıktı o yüzden şüpheliyim seninki pozitif çıkmış oysaki .. cok istiyorum Allah biliyor hissediyorum da rabbim sana kucagına almayı ve tüm hayırlı günlerini görmeyi nasip etsin inşallah senin adına cok sevindim. Seninde belirtilerin bu yöndemiydi peki bu arada prolaktin için ilaç kullandın mı? Kullandıgın ay mı gebe kaldın sonra ki ay mı? Birazcık soru yağmuruna tuttum kusuruma bakmazsın umarım malum cok merak ediyorum. :)

Bu arada benim prolaktinim 36 küsürlü bir şeydi.

Merhaba canım öncelikle güzel tavsiyelerin için teşekkür ederim birazcık olsun umut oldun bana ama bende ovu testini öyle görünce gebelik testi yaptım ama negatif cıktı o yüzden şüpheliyim seninki pozitif çıkmış oysaki .. cok istiyorum Allah biliyor hissediyorum da rabbim sana kucagına almayı ve tüm hayırlı günlerini görmeyi nasip etsin inşallah senin adına cok sevindim. Seninde belirtilerin bu yöndemiydi peki bu arada prolaktin için ilaç kullandın mı? Kullandıgın ay mı gebe kaldın sonra ki ay mı? Birazcık soru yağmuruna tuttum kusuruma bakmazsın umarım malum cok merak ediyorum. :)
canım ben adetime 4 gün kala yaptıgım testte pozitif gordum ama . seninde sımdı yapsan cıkma ihtimali var varsa eger muzicen.ben 1 senedir prolaktin ve ondan dolayı oluşan adenom için ilaç kullanıyordum doktor onayı ile düşünebilirsiniz artık dedği ay denedik ve nasip oldu . belirtielrim aynıydı ama ben anlamamıştım hatta hala aynı sendeki belirtileri yaşıyorum kasık ağrım oluyor gaz sancsı kabızdım ishal oldum dün mesela . ozellikle içimden ip çekmesi gibi ağrı oluyordu batma gibi değişik birşey ve belimde sırtımda çok ağrım vardı hatta o gün eşime bana masaj yap diye rica etmiştim aynı gününe testte ogrendım . yok sor istediğini kuzum anlatırım ben :))))

canım ben adetime 4 gün kala yaptıgım testte pozitif gordum ama . seninde sımdı yapsan cıkma ihtimali var varsa eger muzicen.ben 1 senedir prolaktin ve ondan dolayı oluşan adenom için ilaç kullanıyordum doktor onayı ile düşünebilirsiniz artık dedği ay denedik ve nasip oldu . belirtielrim aynıydı ama ben anlamamıştım hatta hala aynı sendeki belirtileri yaşıyorum kasık ağrım oluyor gaz sancsı kabızdım ishal oldum dün mesela . ozellikle içimden ip çekmesi gibi ağrı oluyordu batma gibi değişik birşey ve belimde sırtımda çok ağrım vardı hatta o gün eşime bana masaj yap diye rica etmiştim aynı gününe testte ogrendım . yok sor istediğini kuzum anlatırım ben :))))
Benimde 4 gün var kuzum regle ama bugün yaptım idrar testini negatif testte gözükmüyor olabilir mi hem ilk idrarla erken gebelik testi hemde öğlen normal kaset test yaptım ikiside negatif bu kadarda belirti yaşıyorum şaştım kaldım :)

Benimde 4 gün var kuzum regle ama bugün yaptım idrar testini negatif testte gözükmüyor olabilir mi hem ilk idrarla erken gebelik testi hemde öğlen normal kaset test yaptım ikiside negatif bu kadarda belirti yaşıyorum şaştım kaldım :)
ben akşam yapmıştım kaset testle çıkmıştı kuzum sen son ihtimal bi kan ver bence acilde 2 saate çıkıyor belki geç döllenmedir.

Sorularımı cevapladığın için çok teşekkür ederim ama kan testi vermeye inan cesaretim yok :) biraz daha bekleyeceğim sanırım

Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta büyük tuvalet için wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti çıktığımda ve sade gaz çıkıyo du yerleşme kanaması olabilir mi iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce

Back
X