• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Leotruck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2019
519
973
53
32
Merhaba kızlar
Son adet tarihim 10 kasım 12 13 15 kasımda birleşme oldu . 40 günde bir adet düzenim. Ne zaman kan testi verirsem belli olur?
Son iki gündür karnım kasıgım da ağrı var ayrıca cok sık idrara cikar oldum suphelendim ama cok erken gibi geldi. Size sormak istedim nasil ilerliyor süresi vs ilk deneyisimiz mazur görün tecrubesizligimi..

Son düzenleme:
Bat gunu kan verin cikar. Benim adetten 4 gun once kanda cikmisti ama garantiye almak adina bat gunu verirseniz daha iyi olue

Daha 4 gün olmuş çok erken değil mi öğrenebilmek için şahsi fikrim adet gecikmenizi bekleyin yani daha en azından 2 hafta filan bekleyin öyle test yapın

Işte erken mi geç mi bende nasil olur pek bilmediğimden doğrusunu öğrenmek istedim

Işte erken mi geç mi bende nasil olur pek bilmediğimden doğrusunu öğrenmek istedim
Bende hamilelik yaşamadım ama burdaki gönderileri çok fazla okudum yumurtlama gününüzde yapmamışsınız galiba adet başlangıcından itibaren 14 gün sonra yumurtlama diyorlar siz 40 günde bir oldugunuz için bu süre farklı olabilir ama büyük ihtimalle adet biter bitmez değildir size önerim ovulasyon testi alın yumurtlama gününüzü bulun ve o günlerde beraber olun 😊

Daha çok erken regl e 1 gün kala test yaptığımda bile silik çizgi çıkmıştı bende. Sen 2 hafta kadar bekleyip kan verebilirsin

Merhaba kızlar
Son adet tarihim 10 kasım 12 13 15 kasımda birleşme oldu . 40 günde bir adet düzenim. Ne zaman kan testi verirsem belli olur?
Son iki gündür karnım kasıgım da ağrı var ayrıca cok sık idrara cikar oldum suphelendim ama cok erken gibi geldi. Size sormak istedim nasil ilerliyor süresi vs ilk deneyisimiz mazur görün tecrubesizligimi..
Kasıklardaki agrı yumurtlama olduğu için olabilir

ben 7 kasımda regl oldum
haftaya yumurtlarım herhalde
sizinki çok çok erken değil mi 😂
kaldı ki yumurtladıktan 15 gün sonra bile hemen çıkmayabiliyor

Bende hamilelik yaşamadım ama burdaki gönderileri çok fazla okudum yumurtlama gününüzde yapmamışsınız galiba adet başlangıcından itibaren 14 gün sonra yumurtlama diyorlar siz 40 günde bir oldugunuz için bu süre farklı olabilir ama büyük ihtimalle adet biter bitmez değildir size önerim ovulasyon testi alın yumurtlama gününüzü bulun ve o günlerde beraber olun 😊
Çok mantıklı hemen siparis edeyim madem ben :)

Ben Sipariş ettim luboquick in varmış sitede yorumları var bakarsanız yumurtlama olduğu gün çift çizgi çıkıyor testte o gün ve sonraki günü değerlendirin
Tamamdir internet üzerinden araştırıp siparis geçiyorum hemen bende emin olamadim baktim aslinda ama nasil yapılır onu bilmiyordum yani ovulasyon hangi gün nasil anlaşılıyor diye çift çizgi görmem gerekiyormus sayenizde bunu da öğrenmiş oldum tesekkurler :halay:

Tamamdir internet üzerinden araştırıp siparis geçiyorum hemen bende emin olamadim baktim aslinda ama nasil yapılır onu bilmiyordum yani ovulasyon hangi gün nasil anlaşılıyor diye çift çizgi görmem gerekiyormus sayenizde bunu da öğrenmiş oldum tesekkurler :halay:
N11 den 30lu olanını sipariş ettim ben 30 ovulasyon testi 1 erken gebelik 2 de gebelik testi hepsi 30 liraya kargo da ücretsiz ve saat 4 buçukta sipariş ettim 6da kargoya verildi diye mesaj geldi😂

Back