• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Sendeki ıslaklık zevk suyu taytla hamile kalman imkansız . Adamı soyundurdun kendin taytla mı durdun gülmeden edemedim kusura bakma 😂

Merhaba, öncelikle aşırı bir pişmanlık içindeyim, lütfen beni kınamayın, yardımcı olun lütfen, nişanlımla aramda bir şeyler geçti, benim üstümde tayt onun üstünde bir şey yoktu, bacağıma menisi bulaştı ve vajina dudaklarımın üst kısmında ıslaklık hissettim, tayt pamuklu normal bir tayttı, ince veya kalın diyemem, üstünden yaklaşık 20 saat geçti ve ben çok korktuğum için ertesi gün hapı aldım, ertes72, Ekim’in 17sinde regl olmuştum, 28inde böyle bir şey yaşadım, regl uzunluğum 30-34 gün arası değişiyor, sürekli düşünüyorum hamile kalma ihtimalim var mı diye, yardım ederseniz içim biraz rahatlayacak
2 senedir elde edemediğim hamileliği sen tayt üzerinden yaşarsan seni boğarım 😂
Olmaz bişey rahat ol

Merhaba, öncelikle aşırı bir pişmanlık içindeyim, lütfen beni kınamayın, yardımcı olun lütfen, nişanlımla aramda bir şeyler geçti, benim üstümde tayt onun üstünde bir şey yoktu, bacağıma menisi bulaştı ve vajina dudaklarımın üst kısmında ıslaklık hissettim, tayt pamuklu normal bir tayttı, ince veya kalın diyemem, üstünden yaklaşık 20 saat geçti ve ben çok korktuğum için ertesi gün hapı aldım, ertes72, Ekim’in 17sinde regl olmuştum, 28inde böyle bir şey yaşadım, regl uzunluğum 30-34 gün arası değişiyor, sürekli düşünüyorum hamile kalma ihtimalim var mı diye, yardım ederseniz içim biraz rahatlayacak
Hamile kalırsan tıpta çığır aşmış olacaksın bende deneyecemmm teee allam yaa :KK70: :KK70:

Sendeki ıslaklık zevk suyu taytla hamile kalman imkansız . Adamı soyundurdun kendin taytla mı durdun gülmeden edemedim kusura bakma 😂
Yok ya aslında soyunuk değildi baksırı vardı yani ama bacağıma menisi geldiğinde cinsel organı dışardaydı ve sonradan vajinamın üst kısmına da değdi

Üstümde tayt olmasına rağmen erkek arkadaşımın cinsel organı benim cinsel organıma temas etmiş dahi olsa korkmamam mı gerekiyor
Bebeğim bak aylardır ben çocuk için uğraşıyorum aktif ilişki yaşamama, yumurtlama dönemime denk getirmeme rağmen olmuyor. Olmaz yani korkmana gerek yok merak etme.

:KK53: kız sen ne olmayasın sısısıhahahahh:KK70:

Tabikide sacmaaaaanjn sacmasii.okadar basit ve kolay hamile kalinmiyor.Belliki bu konularda pek bir bilgin yok.Tavsiyem buradaki yorumlardan yardim alman yerine arastirma yap canim.

Tabikide sacmaaaaanjn sacmasii.okadar basit ve kolay hamile kalinmiyor.Belliki bu konularda pek bir bilgin yok.Tavsiyem buradaki yorumlardan yardim alman yerine arastirma yap canim.
Evet başıma geldikten sonra öğrendim her şeyi, sonra sizlerin yorumu beni rahatlattı çok teşekkür ediyorum

Back