- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Bara280896
Dur bide taytla deneyen belki bu sefer tutam :)))Biz senelerce taytsiz yaptik ondan olmadi demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur bide taytla deneyen belki bu sefer tutam :)))Biz senelerce taytsiz yaptik ondan olmadi demekki
2 senedir elde edemediğim hamileliği sen tayt üzerinden yaşarsan seni boğarımMerhaba, öncelikle aşırı bir pişmanlık içindeyim, lütfen beni kınamayın, yardımcı olun lütfen, nişanlımla aramda bir şeyler geçti, benim üstümde tayt onun üstünde bir şey yoktu, bacağıma menisi bulaştı ve vajina dudaklarımın üst kısmında ıslaklık hissettim, tayt pamuklu normal bir tayttı, ince veya kalın diyemem, üstünden yaklaşık 20 saat geçti ve ben çok korktuğum için ertesi gün hapı aldım, ertes72, Ekim’in 17sinde regl olmuştum, 28inde böyle bir şey yaşadım, regl uzunluğum 30-34 gün arası değişiyor, sürekli düşünüyorum hamile kalma ihtimalim var mı diye, yardım ederseniz içim biraz rahatlayacak
Hamile kalırsan tıpta çığır aşmış olacaksın bende deneyecemmm teee allam yaaMerhaba, öncelikle aşırı bir pişmanlık içindeyim, lütfen beni kınamayın, yardımcı olun lütfen, nişanlımla aramda bir şeyler geçti, benim üstümde tayt onun üstünde bir şey yoktu, bacağıma menisi bulaştı ve vajina dudaklarımın üst kısmında ıslaklık hissettim, tayt pamuklu normal bir tayttı, ince veya kalın diyemem, üstünden yaklaşık 20 saat geçti ve ben çok korktuğum için ertesi gün hapı aldım, ertes72, Ekim’in 17sinde regl olmuştum, 28inde böyle bir şey yaşadım, regl uzunluğum 30-34 gün arası değişiyor, sürekli düşünüyorum hamile kalma ihtimalim var mı diye, yardım ederseniz içim biraz rahatlayacak
Ya :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, en hayırlısından, çok teşekkür ediyorum ilginiz için2 senedir elde edemediğim hamileliği sen tayt üzerinden yaşarsan seni boğarım
Olmaz bişey rahat ol
İnşallah bebeğiniz olur en kısa zamanda :) Allah isteyen herkese nasip etsinHamile kalırsan tıpta çığır aşmış olacaksın bende deneyecemmm teee allam yaa
Sendeki ıslaklık zevk suyu taytla hamile kalman imkansız . Adamı soyundurdun kendin taytla mı durdun gülmeden edemedim kusura bakma
Yok ya aslında soyunuk değildi baksırı vardı yani ama bacağıma menisi geldiğinde cinsel organı dışardaydı ve sonradan vajinamın üst kısmına da değdiSendeki ıslaklık zevk suyu taytla hamile kalman imkansız . Adamı soyundurdun kendin taytla mı durdun gülmeden edemedim kusura bakma
Bebeğim bak aylardır ben çocuk için uğraşıyorum aktif ilişki yaşamama, yumurtlama dönemime denk getirmeme rağmen olmuyor. Olmaz yani korkmana gerek yok merak etme.Üstümde tayt olmasına rağmen erkek arkadaşımın cinsel organı benim cinsel organıma temas etmiş dahi olsa korkmamam mı gerekiyor
Allah razı olsun ya, inşallah kısa zamanda bebek sahibi olursunuzBebeğim bak aylardır ben çocuk için uğraşıyorum aktif ilişki yaşamama, yumurtlama dönemime denk getirmeme rağmen olmuyor. Olmaz yani korkmana gerek yok merak etme.
kız sen ne olmayasın sısısıhahahahhMerhaba, öncelikle aşırı bir pişmanlık içindeyim, lütfen beni kınamayın, yardımcı olun lütfen, nişanlımla aramda bir şeyler geçti, benim üstümde tayt onun üstünde bir şey yoktu, bacağıma menisi bulaştı ve vajina dudaklarımın üst kısmında ıslaklık hissettim, tayt pamuklu normal bir tayttı, ince veya kalın diyemem, üstünden yaklaşık 20 saat geçti ve ben çok korktuğum için ertesi gün hapı aldım, ertes72, Ekim’in 17sinde regl olmuştum, 28inde böyle bir şey yaşadım, regl uzunluğum 30-34 gün arası değişiyor, sürekli düşünüyorum hamile kalma ihtimalim var mı diye, yardım ederseniz içim biraz rahatlayacak
Ya inşallah regl olurum ve ben de gülerim kendimekız sen ne olmayasın sısısıhahahahh
Aminn korkma sende rahat oldu sürtünmeden dolayı olması bile yok deneck kadar az ihtimâl taytla hiç olmazYa :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, en hayırlısından, çok teşekkür ediyorum ilginiz için
sanırım tarihe geçersin içine girmeden sadece suyun taytından değmesiyle hamile kalırsanYa inşallah regl olurum ve ben de gülerim kendime
Tarihe geçmek istemiyorum inşallah bir şey olmazsanırım tarihe geçersin içine girmeden sadece suyun taytından değmesiyle hamile kalırsan
İnşallah, çok sağ olunAminn korkma sende rahat oldu sürtünmeden dolayı olması bile yok deneck kadar az ihtimâl taytla hiç olmaz
Tabikide sacmaaaaanjn sacmasii.okadar basit ve kolay hamile kalinmiyor.Belliki bu konularda pek bir bilgin yok.Tavsiyem buradaki yorumlardan yardim alman yerine arastirma yap canim.Merhaba, öncelikle aşırı bir pişmanlık içindeyim, lütfen beni kınamayın, yardımcı olun lütfen, nişanlımla aramda bir şeyler geçti, benim üstümde tayt onun üstünde bir şey yoktu, bacağıma menisi bulaştı ve vajina dudaklarımın üst kısmında ıslaklık hissettim, tayt pamuklu normal bir tayttı, ince veya kalın diyemem, üstünden yaklaşık 20 saat geçti ve ben çok korktuğum için ertesi gün hapı aldım, ertes72, Ekim’in 17sinde regl olmuştum, 28inde böyle bir şey yaşadım, regl uzunluğum 30-34 gün arası değişiyor, sürekli düşünüyorum hamile kalma ihtimalim var mı diye, yardım ederseniz içim biraz rahatlayacak
Evet başıma geldikten sonra öğrendim her şeyi, sonra sizlerin yorumu beni rahatlattı çok teşekkür ediyorumTabikide sacmaaaaanjn sacmasii.okadar basit ve kolay hamile kalinmiyor.Belliki bu konularda pek bir bilgin yok.Tavsiyem buradaki yorumlardan yardim alman yerine arastirma yap canim.